måndag 28 mars 2011

Magsjuka.se

Fy attan vilken natt jag har haft... När jag gick och la mej igår kom ett illamående över mej, tänkte att det var all fika jag stoppat i mej under dagen så jag somnade. Klockan 2 drog helvetet lös och jag har mer eller mindre bott på toan inatt, det kom kom från alla håll och kanter:-( Jag kan inte minnas när jag hade magsjukan sist, kanske för 20 år sedan... De bullrar och bånkar i min mage och jag har fått mej en rejäl genomkörare i kroppen. Just för tillfället känner jag inget illamående men är helt slut i kroppen och jag har inte spytt på några timmar nu! De är ju en fördel med att ha magsjukan, de går över inom ett dygn (förhoppningsvis..) Jonas är hemma med barnen idag och jag bara ligger här som en urdragen disktrasa:-( Jag ber till högre makter att inte barnen och Jonas får samma skit som mej utan att detta bara var en magsjuka gjord för mej... Under alla åren när min familj har haft magsjukan så har jag alltid åkt på feber och snuva, men som sagt inte denna gången... De är verkligen skit trist att ligga här i sängen när solen sprider sina varma strålar ute. Ännu tråkigare är det att må så här dåligt på Douglas födelsedag, han som sett fram imot denna dagen så mycket och nu ligger jag här:-( Äsch förresten, han är nog den av oss som mår minst dåligt för att jag ligger här. Han är ju sååå lycklig över att Jonas är hemma med dom idag och de får full uppmärksamhet från han och de leker hela tiden;-) De har smaskat pannkaka med grädde och själv har jag fått i mej en actimel och några munnar bubbelvatten! Fasen jag skulle inte ropat hej ännu, nu kommer illamåendet tillbaka....:-(

12 kommentarer:

  1. Usch för magsjuka :( Hoppas att du snart mår bättre. Kram från Sandra

    SvaraRadera
  2. Fy vad jobbigt. Krya på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Krya på dig men som du skriver så är ju fördelen att de går över snabbt.

    SvaraRadera
  4. Men usch, stackare! Krya på dej!
    Kram

    SvaraRadera
  5. :( hoppas att du snart känner dig bättre!! Iskall cola brukar göra mig pigg efter såntdär, krya på dig!!!!!

    SvaraRadera
  6. Krya på dig vännen!
    Magsjuka är verkligen skit :-/
    Kramar

    SvaraRadera
  7. nej men fy, krya på dig!!

    sv: mmm, söt mamma… eller evil mamma? det är frågan… :)

    SvaraRadera
  8. Fy attan din stackare! Hoppas du kryar på dig snabbt!
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Nej så jobbigt!! Hoppas det är på rätt väg nu då! Men du, du tror inte du dragit på dig en choklad-förgiftning då efter att choklad-fika igår??!!;-) Tänk så smidigt sätt att gå ner i vikt på:
    -Aaah, chokladkaka...NEJ tack jag är allergisk...! =)=)=)

    Och som du säger tänk vilken lycka för Douglas att få ha pappa hemma på sin födelsedag! Inget illa ment men dig får han säkert nog av i alla fall...;-)

    Hoppas nu skiten släpper och att det inte dyker på någon annan i familjen!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  10. Usch och fy, stackare att åka på den skiten. Hoppas det går över fort och att du är på fötter snart igen och att övriga familjen håller sig friska.
    Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!