söndag 13 mars 2011

Kom o köp!

Antingen har jag fått vårkänslor eller så har latmasken tagit sitt pick och pack och flyttar ur min kropp;-) Jag har äntligen tagit tag i alla våra fullproppade förråd idag! Hur i herrans namn kan de bli så stökigt i alla små skrymslen och förråd? Varför sparar man på allt? Jag har sååå grymt svårt att slänga saker och det resulterar ju i att förråden blir fullproppade med en massor av skit...;-)

Jag började rensa bland alla barngrejer mot min vilja... *snyft* Egentligen vill jag inte göra mej av med allt som hör mina barn till, men måste för att få lite plats åt allt annat bröte som vi har;-) Och om, alltså om det skulle komma en 4:a ja då får jag väl låna då;-)
Köpte denna byrå/skötbord/balja allt i ett när vi fick Douglas! En perfekt liten sak som är mycket användbar. Men när vi flyttade till huset behövde vi inte den längre utan ställdes bort och har stått i förrådet sedan dess. Den är bara använd ca 1½ år och nu ska den säljas....

Dock är själva skötbords delen lite skavd, men de går att köpa ett nytt "skydd" till! Någon som är intresserad? Kom o köp bara, vet ja;-)!

Även vår fina bärsele är till försäljning... Bara använd vid ett fåtal gången och är i toppskick! Så nu ska jag lägga ut detta på blocket, men är någon av er läsare intresserade så är det bara att höra av sig till mej!

Kan ni känna separationsångest från era grejer? Eller är ni duktiga på att rensa och slänga? Kanske är det extra svårt att rensa/slänga barnens små grejer och kläder.... Så är det iallafall för mej!

7 kommentarer:

  1. jag är megaduktig på att kasta och ge bort :D avskyr att ha för mycket saker och oreda!
    hoppas du får sålt dina saker

    SvaraRadera
  2. Babybjörnen vore något för mig. How much?
    Kan du skicka i så fall:)

    vad mycket kul ni hunnit med, bowling o grejer!
    Hoppas ni får en härlig måndag<3
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag har inte svårt att göra mig av med grejer som inte används, tycker det är ganska skönt efteråt! Man får så mycket plats!
    Byrån med badbaljan vore något för mig så jag slapp stå på knä när jag skulle bara hundar vilket jag gjorde tre i går ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Känns som vi har hela garaget fullt med prylar som man säkert skulle kunna få lite för och göra nått kul tillsammans för isätllet. Kanske dagsatt ta tag i det;-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Barngrejer är alltid svåra att göra sig av med. Jag som också har tre och inser att det (nog) inte blir en fjärde har bestämt mig att jag bara "lånar ut" bebigrjer till barnens minikusin. Då känns det lite lättare.
    Vilket smart skötbord-allt-i-ett förresten. En sån skulle man ha haft.
    Kram.

    SvaraRadera
  6. Jag har också svårt att göra mig av med vissa saker. Särskilt bebissaker. Vissa kläder är direkt kopplade till speciella minnen, tex åkturen hem från BB mm. Såna grejer kan jag bara inte kasta eller sälja. Men å andra sidan, vad ska jag göra med dem? ;)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  7. Om du är med på facebook, så starta en loppis sida kopplad till din stad. Det gjorde en kompis till mig och det är en kanonsida, där rullar det saker kan jag lova dig. Lycka till Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!