tisdag 15 mars 2011

Irrirerat....

Jaha hur ska man summera denna dag måntro???? Vet inte ens om de finn något ord på det, men IRRITERAT kanske?

Jag och barnen har varit luven på varandra halva dagen, de har bråkats och skrikits och jag har varit världens dummaste mamma enligt dom. Huvudvärken har legat på lur hela dagen och även irritationen... När pappan i huset äntligen kom hem så var han ju väldens bästa pappa enligt barnen, jo tack för den.... Drog iväg på träningen och skulle få ut min irritation, laddad ut till tänderna! I första hoppet kände jag hur vadmuskeln bara säger PANG och de gör skitont:-( Tränade hela timmen men på en lugn nivå och just nu gör det bara sååå ont:-( En muskelbristning kanske? Vet inte hur det ska kännas för jag har aldrig haft det... Har smörjt in med liniment och duschat det varmt så nu hoppas jag att smärtan går över så jag kan gå ut och gå imorgon!

Och så det här med mej och min STORA käft... Alltså jag dömmer ut folk så jäkla fort. Jag pratar innan jag tänker och tar ut det negativa på en gång. Att jag aldrig lär mej. Nu ska jag bli en bättre människa och inte snacka så mycket skit. Jag har ingen rätt till det och tänk om jag gör en människa ledsen för att jag snackar så mycket. Nej nu får de vara slut på skitsnacket och det har ni mitt ord på! Jag måste lära mej att tänka positivt...

Hmmm, vet att det faktiskt finns en grupp där man kan gå med och köpa ett band som man har på handleden. De går liksom ut på att man inte ska prata skit och inte skvallra, för gör man det så måste man byta bandet till den andra handleden och till slut så ska man alltså lyckas sluta snacka och skvallra så mycket.. Ja ja nu blev det luddigt, men ni kanske fattar ändå;-) Eller kanske inte?;-)

8 kommentarer:

  1. Jag som kan känna så med en unge (har ju två men han är ju 25)
    Du har ju flera stycken så oj oj jag fattar, tror jag. Det syns ju iaf att du är.....arg.......;)

    Känner tyvärr igen mig i din beskrivning "prata innan man tänker". Kanske skulle börja i den där gruppen!
    Ha det bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja gör det. Gick supersnabbt också, vilket är extra skönt på vardagen! Tack så mycket, vad kul att du tycker det!

    Trist med såna dagar, tur att dom går över och att man älskar varandra ändå!:)

    SvaraRadera
  3. Uscha det är så jobbigt med såna dagar! Men alla har dom och det är okej att ha dom!
    Hoppas att det vänder idag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. låter som en bra grupp, men det går nog all arbeta bort den vanan i alla fall... hoppas dagen blir bättre än gårdagen! :)

    SvaraRadera
  5. Usch ja.. såna där dagar är hemska =( Vet hur det känns och sen kommer en glad pappa hem och barnen blir sååå glada.. Hmm.. Skönt med träning i såna lägen, trist med vaden bara =( Fortfarande ont?

    Ja, dessa foton på tjejen fotade jag ju när vi var på kursen och hade tillgång till en studio.. men någon gång i framtiden önskar jag att jag har en egen studio! Önska kan man ju iaf..

    KRAMAR!

    SvaraRadera
  6. Ha ha - tror vi hade det ungefär likadant igår.... och dagen idag började på ungefär samma sätt fast idag var det mannen jag var arg på! Men nu är jag på jobbet och lugnar ner mig....

    Är oxå snabb på att döma folk men ska ärligt säga att jag inte lider av det själv - än så länge iaf!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Skitsnack sysslar nog dem flesta med mer eller mindre men inte så många erkänner det & förtäcker det istället med att man samtalar & diskuterar olika människor eller händelser med tex vänner,familj & arbetskamrater...är liksom mer ok om det görs under en fika eller en middag med nära & kära...falskhet är värre & det är dem som tycker att andra är skitsnackare & skvallrare & tror att dem själva aldrig bidrar med några negativa tankar om någon eller något...kram,Kate.

    SvaraRadera
  8. Världens dummaste mamma är jag så van vid att kallas så jag hör det inte ens längre...
    tror att de egentligen menar världens snällaste mamma!!!

    Att inte dömma folk är ju så klart jättesvårt,
    men efter att fått fel bild av folk alldeles för många gånger på grund av att jag lyssnat på andra, så försöker jag så ofta det bara går att bilda min egen uppfattning.
    När jag träffade mina nya klasskamrater som jag pluggar inredning ihop med, kom jag på mig själv att dömma i stort sett alla redan på första skoldagen. Och så fel jag hade!!!
    Några som jag direkt bestämde mig för att jag inte hade något gemensamt med är nu dem som jag tycker allra bäst om och jag skäms över hur jag resonerade utan att överhuvud taget känna dem.

    Oj, vilket långt inlägg det här blev...

    Kram i solen/ Madde

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!