fredag 4 mars 2011

-2 kg!

Jag har syndat och inte alls skött mej de sista veckorna, men de visst ni ju redan om;-) Förlåt om jag tjatar ut er om min kamp om mitt fett...
Iallafall så hoppad jag upp på vågen nyss och blundade med ett öga för att slippa se resultatet som jag var beredd på att de skulle stå +... Men hör och häpnad jag hade gått ner 2 kg!!!!! Hur går det till? När jag verkligen ätit mer kolhydrater än vad jag borde göra för att gå ner i vikt, när jag inte tränat så mycket som jag brukar göra och när de slunkit ner en och annan godsak till och med i veckan???
Ännu en gång undrar jag hur min kropp är funtad?? Hur ska jag äta och vad ska jag äta, vad ska jag inte äta och hur ska jag inte äta? Ja för skulle jag göra helt rätt så vet jag att jag skulle gå ner ännu mera! Men tydligen så ska jag absolut inte äta en kost med lite kolhydrater i, för de verkar ju inte alls min kropp vilja för att gå ner i vikt;-)

Den där klumpen motsvara ca 2,3 kilo fett - givetvis tagen från hela kroppens depåer, men visst hade det varit trevligt om man kunde tappa den där klumpen runt magen. Förstå att egentligen är 2 kg väldigt mycket om man tänker och ser på det på detta viset, eller hur?;-)

5 kommentarer:

  1. Bra jobbat!

    Själv går jag upp med en alldeles för rasande fart... tror mest det beror på alla kilo choklad jag drar i mig varje vecka - men till sommaren DÅ ska jag träna hahaha

    Ha en go helg,
    kram

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat!!!
    Svårt att komma underfull med vilken diet som passar en sjäv bäst. Men det du gjort de senaste veckorna verkar ju funka iallafall;-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Skil bra jö!
    Och bra att väga sig inför helgen så är man motiverad till helgen:)!

    SvaraRadera
  4. Grattis, gumman! Keep up the good work! :0)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Det är ju hur bra som helst !! GRATTIS till ett härligt vikt resultat :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!