onsdag 23 mars 2011

Tradera fyndat!

Jag har varit inne på tradera och fyndat en helt ny Everest jacka till Douglas. För 150 kronor så blev den fina röda vind och regntåliga jackan våran!
Man kan verkligen göra mycket bra klipp där! Köper bara därinne (inte så ofta som de låter...;-) och inget säljer, inte så bra ekonomsikt kanske,men ändå billigare än att köpa i affären...;-) Kanske borde tänka om och lägga ut lite kläder så att man tjänade en hacka på det istället...;-)

Brukar ni vara inne på tradera? Köper ni eller säljer ni?

Min lilla 6-åring som agerar fotomodell, han gillar det starkt och älskar kameran precis som sin mamma... Tur att jag överfört min linslushet till alla barnen, me like;-) *fniss*

12 kommentarer:

  1. Jättefina bilder och jättefin jacka!
    JAg handlar ofta på tradera, så kul, men säljer aldrig! Vill spara alla kläder till nästa:)

    SvaraRadera
  2. Jätte snygg jacka, rött är så fint :)
    Jag både köper och säljer på Tradera, har fyndat mycket fina kläder till Victor för lite pengar. Har tyvärr inte fått så mycket för det jag har sålt fast det är så gott som oanvända kläder, men ibland kan man ha turen att få en del för dom men inte så ofta tyvärr.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fin jacka på en supersöt kille. Man kan göra vissa klipp på Tradera.

    SvaraRadera
  4. SUPERSNYGG jacka! och douglas är riktigt fotogenique! lik dig på de här bilderna. :)

    jag har sålt sjukt mycket på tradera och köpt en del.

    SvaraRadera
  5. Han hade ju passat att arbeta som barnmodell i typ H&M:s katalog! :-)
    Jättefin jacka. Och som svar på din fråga; Jag har precis skaffat ett konto på tradera, har dock inte "vågat" köpa något än. Tänker att man kanske blir lurad, även om risken inte är så stor. Man börjar bli nojig på "gamla dagar"...? ;-D

    SvaraRadera
  6. Han är så söt så det är helt galet :)

    Jag både säljer och köper på Tradera. Förmodligen mest köper, jag är aaaaningen lat och tycker det är aaaaningen meckigt att fota allt, lägga ut bilder, väga, packa osv osv.

    SvaraRadera
  7. Du som har många pojkar, du har inte ett par gummistövlar i stl 23 typ över till utlånes nån vecka innan vi tar oss in till stan och köper egna. Eller säljes om du inte behöver dom till Fabian :)
    Det är visst väldigt blött på dagis nu.
    På tal om att köpa och sälja :)

    SvaraRadera
  8. Vilken snygg jacka! Visst är det trevligt att shoppa lite:)
    Kram Veronica

    SvaraRadera
  9. Vilken fotomodell!!Jag brukar köpa, har försökt sälja ngn gång men då har jag inte fått grejjerna sålda jag tycker d e enklare att sälja på blocket. Kramiz

    SvaraRadera
  10. UNDERBAR KILLE!!!! =)

    Jag har gjort några klipp då och då på tradera men inte så mycket tyvärr...älskar ju att shoppa NYTT I AFFÄREN...;-)
    I måndags tjänade jag 675 kr i soffan på tradera, sålde två små jackor och en tunika. =)
    Lätt-tjänade pengar. Visst att fota, väga och packa tar väl kanske tid om man har mycket men jag väljer att sälja sånt som jag vet att jag kan få något för. Så snart ska jag lägga ut typ tio plagg igen. När jag har tid...;-)

    KRAM

    SvaraRadera
  11. Jag hade en period när jag var mammaledig, då jag sålde massor! Men nu när man jobbar hinner man inte hålla på lika mkt....men köpa går ju :) Fyndade precis en ny skaljacka från Kappahl till sonen :)...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!