lördag 19 mars 2011

Invigning av crosstrainern!

Har nyss gjort premiärturen på crosstrainern, eller orbitrek som det står att den heter... Vet inte vad det är för skillnad, men vem bryr sig;-)?
Iallafall så har alla porer i hela kroppen fått svettats och jag är helt sketslut, men attans va roligt det var! Även skonsamt för min vad eftersom att man aldrig liksom lyfter foten upp på tå! Efter 15 minuter höll jag på att spy, fy fasen va jobbigt det var. Jag var helt slut och det kändes som om min kondis var som en stor rökares och hjärtat var uppe i halsgropen och vände. Men jag kämpade mej igenom och körde 15 minuter till, mycket tunga 30 minuter blev det men fy fasen va duktig jag känner mej just nu! ;-)

Ja ja tänker ni, vad 30 minuter är väl inget. Nej de trodde inte jag heller innan jag ställde mej på den. Men det var de kan jag säga;-)
Kaloriförbränningen blev ju inte så hög, men vi få hoppas att de tog lite extra för att jag ställde mej och körde innan jag åt frukost.... Men 123,5 kalorier brände jag iallafall. *fniss*

Distance, alltså hur långt jag tog mej stod det 8,23. Låter väldigt lång på 30 minuter, men som jag kämpade så;-)

Nu ska jag släpa in min kropp i duschen. Den är helt slutkörd i både armarna och benen. Fortsätter jag köra på denna ca 3 dagar i veckan så kan jag lugnt springa midnattsloppet och bara susa förbi Jonas;-)*asg* Eller inte, jag är väl kanske inte direkt den där löparmänniskan. Men kanske borde man anmäla sig till något lopp bara för att man måste hålla kondisen på topp? Mmm ja vi får väl se hur det blir med det;-)

7 kommentarer:

  1. Oj vad duktig du är!!
    30 min på en sån är ju rena rama döden!!
    ha ha..
    Men du bör vara stolt iaf!!

    KRAMAR!!

    SvaraRadera
  2. Du kan ju ta över min anmälan till göteborgsvarvet kanske...:) Ha trampat sönder min trampdyna(heter det så på människor?)i foten och det är inte så lämpligt att jag springer. Jag som var så laddad!!!:( Håller med föregående talare att 30 min är rena döden så jag tycker du var jätteduktig!
    Kram Angelica

    SvaraRadera
  3. Det är ju jättebra, tjejen! Och det där med kalorierna... när du har tränat så fortsätter ju kroppen att bränna mer kalorier i flera timmar efteråt.
    Bra jobbat, fortsätt som du gör! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja jag har också tänkt på det där med kalorierna efter som man inte förbränner så mycket på crosstrainern, är det bättre att piwerwalka om man vill förbränna??
    Jag kan ju ingenting om träning :(
    Trevlig helg

    SvaraRadera
  5. 30 min var riktigt bra, har hört de som bara orkar 5 min i början.... tror jag kan vara en av dem!!

    SvaraRadera
  6. Va duktig du är!! Keep it up!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!