onsdag 1 augusti 2012

Semesterlunk!

Vi har verkligen kommit in i en semsterlunk som heter duga! Vi bara är och tar dagen som den kommit! Sååå ljuvligt!
Vi har dessutom nästan varit sams hela dagen, bara några i-luven-på-varandra-bråk-och-tjafs, men annars ganska så lugnt;-) (Mycket ovanligt i detta hushållet;-))
Jag är i en sån där skön lunk där jag till och med har glömt bort att blogga... Och då ska ni veta att jag är väääldigt slö när jag inte gör det ens;-)
På sena eftermiddagen drog jag och 2 vänner ut till skogen på kantarell jakt! Vi hittade några små guldkorn som fick följa med oss hem! Älskar att gå i skogen där det är tyst och lugnt och dessutom få gå med 2 av mina nära kära vänner som man kan små prata massor av skit med, i lööööv!;-)
Till kvällsmat blev det skinkpaj med kantarell och västenbotten ost på! Kan säga att den satt som en smäck! Dessutom rann det ner ett STORT glas rött efter skogsturen och de glaset gjorde mej så otroligt trött så jag tror jag måste gå och lägga mej! Konstigt att man kan vara så trött när man sov till kl 10:30 imorse? ;-) Hej semesterlunken liksom!

6 kommentarer:

  1. Härligt!! :-)
    Lunka på för snart är vardagen här igen..

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Å va jag älskar din blogg!!! Har varit dålig med att skriva nån rad här, men är inne varje dag,,,du skriver så ärligt och härligt,, Kram Mona L ,,( två tjejer och en änglason <3 )

    SvaraRadera
  3. Det är bra med semesterlunk!
    Njut!

    SvaraRadera
  4. Va skönt med en sån lunk. Och är man ledig så får man unna sig det! :)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!