torsdag 9 augusti 2012

I provhytten!

Shopping på hösten är bland det roligaste som finns, frossa i mysiga höstfärger och köpa stora mjuka tröjor! Jag skulle egentligen behöva ett lite köpstop, mmm för jag har rätt mycket kläder i min garderob. Men det är ju sååå kul att köpa lite nytt och få känna sig lite extra fin!;-)
Valkarna liksom kryper över byxan just nu och det känns som om jag för tillfället bär runt på en badring kring min midja, så något "löst" var det jag behövde idag! Och det fann jag i grannbyns bästa affär People!! En vit luftig blus med svarta skinndetaljer! Jag vet när jag kommer att bära denna och till vad!;-) Kommer bli grymt snygg!
Att ha med sig 3 överspelat grabbar när man shoppar är INGET jag rekommenderar... Åh herregud säger jag bara. Det var bara att typ roffa åt sig lite och in och svira om lite snabbt. Knappt känna efter vad som satt bra eller inte... Nästa gång som jag ska shoppa, ska jag göra det helt själv...;-)
För det är liiiite trångt att dela så där en kvadrat med 3 barn när man ska prova kläder och som dessutom springer ut och in när man stå i hytten halvnaken...;-)
 Det damp även ner en snyggväska i påsen! Japp för de behövdes och för ynka 130 pix blev det min!!!
Vi hade en lite men bra diskussion igår jag och min käre sambo... Jag tycker att det är på tiden att han slutar snusa och lägga pengarna på något annat roligt, typ något roligt till familjen... Att en snusdosa kostar nästan 55 spänn är hutlösa pengar... Och snusar man över en dosa om dagen så blir det lite pengar... Mmm så där en 1600 spänn i månaden... Jag hotade med att om han inte slutar snusa som kommer jag att shoppa kläder för just 1600 kr i månaden Ja för då ser han ju hur grymt mycket pengar det är som han bara liksom spottar ut...
Så slutar han inte så kommer min garderob bli en gryyyymt stor garderob och med massor av snygga kläder... Jo för man får ganska mycket kläder för nästan 20 000 kr på ett år... Japp för det är just vad hans snuskonsumtion kostar han/oss per år... Hutlösa pengar...
Så var beredda att jag kommer att visa er massor av nya snygga kläder här framöver. Japp om han nu inte slutar snusa ve säga...;-)

9 kommentarer:

  1. Haha kanske ska hota min sambo med det jag med ;) tror han skulle bli ganska skraj.

    SvaraRadera
  2. Borde man då hålla tummarna för att han slutar så ni spar in pengar och hans hälsa eller borde man hoppas på att du får shoppa mer kläder? ;-)

    SvaraRadera
  3. Ska du på FabMamas Blog Event i oktober? Vore skoj att träffas.

    SvaraRadera
  4. Shoppa kan du göra här, med mig- så nästan själv :)

    SvaraRadera
  5. Haha :-)
    Vet inte vem jag ska heja på. Men du får nog bygga ut garderoben om han inte slutar ;-)

    Dina grabbar är som mina kids........ det är inte frivilligt man går i klädbutik med dem.

    Kram K

    SvaraRadera
  6. Jo det borde jag verkligen:) men kan inget om sånt själv. Vet du nån som är duktig dom kanske kan hjälpa mej!:) kram

    SvaraRadera
  7. Är gift med en snusare jag...Pepp, pepp, pepp till att sluta.

    SvaraRadera
  8. Ett tips till Jonas: gör eget snus! Kalle gör det och har räknat ut att det kostar 16 kr per dosa och enligt Kalle och andra som smakat det är snuset både gott och bra. Såklart bäst att sluta men det är ju lättare sagt än gjort och om man gör sitt eget blir det ju sjukt mycket billigare iaf. Hojta till om ni vill ha mer info!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!