fredag 10 augusti 2012

Den bästa måltiden!

När jag var yngre ratade jag frukosten, den fick mej att nästan spy när den kom ner i magen... Men ju äldre (och klokare) jag har blivit. Ju mer frukost vill jag äta! Nu kan jag inte vara utan min älskade frukost och jag tror banne mej att det är den bästa måltiden på hela dygnet;-)
Fast å andra sidan så älskar jag all slags mat och älskar alla måltiderna som jag äter... Mellisen är faktiskt inte heller så dum, när liksom tarmen suger efter något gott att mumsa på mellan de "riktiga" måltiderna!
Idag blev min frulle turkisk yoggi med blåbär och hallon. Fröknäcke med skinka och keso och 2 kokta ägg! Den satt som en smäck och nu håller jag med till lunch!
Vilka är era favorit måltider? Och har ni några bra och nyttiga förslag på frulle, så dela gärna med er till mej... Tycker om att variera min frukost, men halkar lätt in på att det blir samma och väldigt enformigt...;-)

6 kommentarer:

  1. Haha va komiskt, mitt morgoninlägg idag handlade också om frukost och frukostvanor!! :)

    Regnigt här idag, hoppas du har finare väder!

    SvaraRadera
  2. Du gillar inte havregrynsgröt, jag har lärt mig att äta det men måste kokas på spisen och grynen ska läggas i först när vattnet kokar. Sen har jag bär till det och ett eller två ägg plus några koppar kaffe. Kokas gröten på annat sätt så blir det deg och då får jag kväljningar. Brukar variera detta med öresundsfil (Skånemejeri) med finax all bran mussli som en väninna testade när hon hade graviditetsuabetes och den muslin gjorde inte utslag på blodsockret. Ska vara naturell. Ägg och kaffe till det med/ skånekullan

    SvaraRadera
  3. Ser ut att vara en god frukost!
    På vardagarna äter jag havregrynsgröt, macka och kaffe.
    När jag är ledig brukar det bli smootie gjord på banan, frysa bär, kesella 1%, och lite proviva. Kokt ägg och macka å kaffe.
    Gott men inte så nyttigt med macka men den är alltid av fullkorn och gott är det jag tänker fortsätta med det...:-)
    Hoppas du får många tips här som man kan sno!! :-)
    Kram kram Marie

    SvaraRadera
  4. Jag är frukostmänniska, älskar! Just nu har jag dille på mild naturell youghurt blandat med kesella (hallon eller rabarb)toppat med nöt- och fröblandning och sen bär (just nu vita vinbär) ovanpå det. Mumma!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Standard för mig är: 2 kokta ägg, havregrynsgröt med 1/2 skivad banan och mjölk och ett glas juice. Samma samma varje dag (nästan). Väldigt enformigt, men stadigt och gott! :-) kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!