fredag 17 augusti 2012

Huller om buller!

Just för tillfället har dessa grabbar bestämt sig för att invaderar vårt sovrum och ska envist ligga och trängas huller om buller på en trång madrass på golvet... De har varsina små mysiga rum som de kan sova gott i utan att någon stör dem, men icke då...;-)
Vem behöver "privat" tid med sin sambo liksom?;-) De är väääldigt bra och effektiva de där små preventivmedlena;-) *fniss* (Förmodligen vill de absolut inte ha några fler syskon och då kan man ju göra så här för att protestera. *ha*ha*)
Det räcker inte att bara ligga på en madrass på golvet för att få närhet... Nepp prick klockan tolv varje natt kommer Alfred smygandes upp i våran säng och gosar ner sig tätt, tätt intill mej! Vaknade upp inatt av att han hade lagt upp sitt ena ben på mitt huvud och de andra hade han borrat in i min rygg... Öh inte konstigt att  det känns som om man utövat värsta gymnastikpasset på natten och att varje muskel i kroppen känns som en spänd filosträng;-)
Imorse när jag skulle gå upp petade han på mitt bröst och flinade och sa: -Ha ha varför hänger DE dära två så mycket? -Hur ska dom vara då undrade jag? -Så klart ska de stå rakt upp... Jahapp liksom, det ska börjas i tid om hur brösten ska se ut oxå...;-) Mina dög visst inte.. (längre...;-))

1 kommentar:

  1. Haha ärligt ja...
    Lukas frågade mig om jag hade en bebis i magen i förmiddags. Jippi!! Not ;-)
    Kram K

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!