måndag 13 augusti 2012

Att pressa sig själv!

Jag fick till ett sånt där lysande gött pass på gymmet ikväll! Jag älskar att maxa mej att pressa mej själv så att jag nästintill har svårt att andas... Kanske är jag en gnutta sjuk, eller så har jag så mycket jävlar anamma i mej som måste ut och då klarar man sånt här!
Jag körde 15*4 Cykling 11 km, rodd 3 km, löpning 2,4 km och CT 077?
Jag tog i för kung och fosterland och jag slog rekord på rodden och så även cyklingen! Jag känner mej nöjd!! Men det är nu som jag skulle behöva den där PTn som stod där och skrek (och piskade) på mej att jag minsann skulle klarat 5 minuter till på maxfart på alla stationerna... Jag behöver verkligen "någon" som puschar mej. Som får mej att vilja mer än vad jag tror att jag orkar...
Jag behöver även anmäla mej på ett lopp inom snar framtid... Att träna till ett lopp är ju faktiskt så mycket roligare!!
Jag fick så mycket adrenalin i kroppen på träningen så att jag sitter här nu och bara vill mer... Kroppen bara skriker efter mer träning trots att jag tog ut mej till max där för bara 2 timmar sedan! Visst är det häftigt! Och det häftiga är att jag aldrig i livet skulle ha känt så här för ett år sedan... Att jag skulle vilja träna mer träning efter en timmes konditionsträning... Som sagt, jag har aldrig sagt att jag är normal heller. Men det är en jäkligt skön känsla det där när miljoner lycko endorfiner far runt i kroppen och man känner hur pigg i kroppen man är!!!
Mitt mål med just den här stationsträningen är att jag ska få bättre kondition och uthållighet! Jag ska även utmana mej själv att klara den längre och fortare... Om en månad hoppas jag på att kunna tala om för er här att jag minsann har presterat mins 25 minuter på varje station och då så klart på maxfart! Tror ni jag klarar det? Hänger ni på den utmaningen? ;-)

10 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!