onsdag 15 augusti 2012

Dagens barnprogram...

De där rutinerna som jag har tjatat om nu i två veckor vet jag inte om vi kan hålla... Jo vi vaknar upp ganska så tidigt (läs runt åtta snåret) och sen blir det ligga-i-sängen -mys och titta på film...
Jag är så glad för att Alfred och Fabian äntligen börjat lära sig uppskatta Astrid Lindgren filmerna. Så nu kan till och med jag kolla på film med dom;-)
Ja för jag tycker att dagens barnprogram (vissa iallafall) är rent av konstiga och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser dem... Jag vet inte om det är jag som är så trög, eller om det är dagens barn som ska ha en annan humor och tankesätt. Men nej jag förstår mej inte på de där barnprogrammen som sänds på alla olika kanaler... Gör ni?
Jag ryser när jag tänker på alla de där olika figurerna på tv- bilden och som går omkring och bara skriker och man fattar nada... Jag har frågat Douglas vad det är som är så roligt med dessa konstiga barnprogram? Men då tittar han bara på mej och man liksom ser på honom hur han tänker:- Är du helt knäpp eller och fattar inte vad detta barnprogram handlar om? Så det är väl jag då som är knäpp...?;-)
Det snackas om att det sägs mycket konstiga och dumma saker på Astrid Lindgren filmerna oxå... Men seriös, de är ju för fasen inte en bråkdel av vad som säg på de "nya" barnprogrammen...

1 kommentar:

  1. De nya barnprogramen låter inte barnen använda fantasin tycker jag. De får allt serverat. Nä, fram för Pippi och CO!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!