onsdag 15 augusti 2012

7 fucking jävla kilo!!!!!!

Ni vet jag är ju så fruktansvär brutalt ärlig mot er... Jag kan inte ljuga och jag kan inte hålla inne med vissa saker... Jag måste bara berätta dom oavsett om jag kommer att få gömma mej bakom den stora skäms kudden och aldrig mer visa mej här på bloggen igen...
Men... Åh.... Ja... Hur ska jag börja... Ni vet, jag skulle ju inte berätta om och hur mycket jag hade gått upp under semestern... Men nej jag måste... Jo ni läste rätt på överskriften, 7 fucking jävla pannor... (Jonas skrattade åt mej och sa så, fast han sa inte fucking utan typ -Ha ha har du gått upp 7 pannor under sommaren, ojsan... Jo då Ojsan var väldigt lindrigt sagt i detta sammanhanget;-)) I och för sig är det sedan i april månad, men ändå liksom. Vad hände?????? Det är inte okej...
Det hemskaste är att jag sedan förra veckan har gått upp ett halvt kilo till trots att jag är extremt noga vad som slängs in i mitt stora gap och har dessutom tränat som en liten toka... Hallå, vad är felet liksom?? Jag bli alldeles frustrerad och skulle vilja bita mej sjäv hårt i armen så arg bli jag på mej själv...
Hur i helsike kan man gå upp så många kilo på en sommar????? Jag har ju ändå inte bara suttit stilla på en stol och ätit hela dagarna i ända...
Nej nu ska dom där 7 kilona bort, dom ska booooooort från min kropp... Fettet har etsat sig fast på min mage och det känns som om jag går runt och har en bilring på mej hela dagarna...
Det är konstigt de där hur olika vi är alla människor... En del (läs jag) kan inte gå utanför mina stenhårda ramar i några veckor, förrens de där förbaskade kilona bokstavligt talat rusar in på min kropp igen. Medans andra kan sitta och bara äta och äta och äta igen och inte rör sig en endast meter och se ut som en smal liten myra... *suckar en jäkligt djup suck* Varför, varför gud gav du just denna kroppen till mej?
Nu säger vi HEJ DÅ igen till dessa 7 extra kilona som envist satt sig på min arma kropp under sommaren. Till jul ska jag åter väga mina 66 kilo (helst 62;-))

15 kommentarer:

  1. Hejja dig. Har också 7 kg som skall bort till årsskiftet.. Du fixar detta galant. Kram

    SvaraRadera
  2. Nä, fy så tråkigt. Jag är tyvärr likadan. Måste hålla i för allt i världen. Annars skenar vikten. Till jul är jag säker på att du är nere på din ideal vikt igen! Håll i och tänk efter före bara!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. De fixar du!! Lugnt och kontrollerat igen :)

    SvaraRadera
  4. Du som ar sa duktig, ska val fixa det galant! Tror nog alla gar upp under sommaren... Sjalv vet jag att jag har lagt pa mig nagra kilon, valjer bara att inte stalla mig pa vagen for att ta reda pa exakt hur manga... :0)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Några av de där kilona är säkert bara vätska som kolhydraterna dragit åt sig och håller fast i din kropp så snart har du tappat dom igen. kolhydrater är som gift för många av oss. Det är ett evigt slit. Jag vet hur det känns.

    SvaraRadera
  6. Klart du fixar det!! Du är grym, det vet vi.
    Kram söta

    SvaraRadera
  7. Det är klart att du fixar det !!
    Och vi finns ju här och kan hejja på - så kom igen nu Karro, DU fixar det här !!!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Hoppsan! Det va ju ingen trevlig upptäckt??!! Jag är likadan. Det räcker jag går förbi ett konditori så sitter ett hekto på arslet... :S

    Jag vet inte va du äter efter men jag får uppfattningen att det är GI/LCHF? I så fall vet du vad du ska göra. Du är ju igång. Bara att peta och flytta om i kosten ännu lite mer så är du på banan igen! Ge järnet nu!! Hejja dig/oss!!

    Kram!!

    SvaraRadera
  9. Du fixar det! Jag har en hel del kilo att ta och kämpa emot efter kottens ankomst.

    SvaraRadera
  10. Jag läste det här inlägget redan igår kväll men tänkte att jag skulle fundera lite innan jag kommenterade.
    Till att börja med så vill jag säga att du om någon klarar det!
    Sen så tror jag att det är ganska vanligt att just runt semestertider så kommer kilona smygandes. Du är långt ifrån ensam! (jag har inte ens ställt mig på en våg sedan i början av sommaren!!)
    Men återigen - you can do it! Believe in yourself!!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sen kom jag på en sak att fråga som inte har med inlägget att göra. Hur fick du till din Instagram gadget?

      Radera
  11. Haha... ja man kan undra hur det är möjligt att gå upp så mycket på en enda sommar. Jag är precis likadan! Men bara hösten kommer igång så får man väl kämpa lite extra fram till jul då det är dags att lägga på sig lite igen! ;)

    SvaraRadera
  12. Hahaha då slog du mig!! Jag la väl på mig 2-3 kilo eller så och tycker det är alldeles för mycket. Men nu är det återigen små portioner här i huset :)

    SvaraRadera
  13. men helvetes kilon!
    nåväl, jag tvivlar inte för en sekund att dom kommer vara borta inom kort! det fixar du

    SvaraRadera
  14. Jag är precis som du, de där jävla kilona kommer direkt när jag inte tänker mig för. Och det är orättvist!
    Men om det är någon som klarar att gå ner de där kilona så är det du med din järnvilja. Jag hejjar gärna på dig!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!