måndag 6 augusti 2012

Bör man skratta eller gråta????

Är det inte trots så kan ni ger er på att det är hyss....
Hittade detta nyss. Ja bilden talar väl för sig själv...
Men.
Jag dammsög och ju närmre jag kom sovrummet så nådde min näsa en väääldigt god och fräsch doft av citrus.... Då hade Fabian in her self hittat den helt nya och fulla toa rengöringsmedlet och kladdat in både sig själv, täcket och madrassen... (Bara några fjuttiga droppar kvar i flaskan *suck*) Han var sååå lycklig, lycklig tills alla mina fula grodor bokstavligt talat sprutade ur min mun. Då var han inte så lycklig mer...
Bör man skratta eller gråta åt detta? Just när det hände kan jag säga att jag nästan började gråta. Det var liksom hela den STORA droppen för dagen.... Men ja nu när skiten är upptorkad och allt ligger i maskinen på tvättning. Tja då kan jag väl skratta åt det...;-) Rackarns busunge...

10 kommentarer:

  1. För att se det positivt så luktar han iaf citrus nu. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha!
    Känner dig inte, hamnade bara på din blogg när jag gick i från blogg till blogg...
    Jag tänkte när jag såg WC-ankan: Ge grabben ett trevligare husdjur vet ja!! :-) WC-anka & dammråttor måste vara världens vanligaste husdhur!
    Ps. sonen måste ha blivit väldigt ren i alla fall. men jag förstår att du blev smått galen!!!
    /B-1an

    SvaraRadera
  3. Oj oj oj! Rackarns lille onge ;)

    Jag känner igen mej i allt du skriver. Om trots och om hyss. Viggo var mer för att hitta på hyss men var inte ens i närheten så trotsig som Nova är.
    Jag kan bli mer eller mindre gaaaaalen på mina kids också ;)

    Kram påre!

    SvaraRadera
  4. En tanke kan vara att du intemår så bra och det avspeglar sig på barnen

    SvaraRadera
  5. Liten busunge.... jag hade nog skrikit om det var Judit som hittat på nåt sånt. Än så länge är hon ju lugnet själv även om hon börjar få humör och gärna käftar emot när man säger till henne....
    kram j.

    Vill samtidigt skicka en hälsning till "anonym" att jag gott tycker att du kan skriva ut ditt namn om du lämnar en kommentar.

    SvaraRadera
  6. Hi hi hi så söt han är!! ❤
    Jo då trotts finns det här också bara väntar och väntar på att det ska lägga sig lite för som du skriver, det går ju ut över oss alla i familjen...suck.
    Skickar en styrke kram!

    SvaraRadera
  7. Usch va hemskt! Hur kan han komma på och göra en sån sak. Hade man haft ett sånt barn är man ju tvungen att låsa in allt och ha tomma rum!

    SvaraRadera
  8. Ni kanske skulle bygga en snickarbo ;-)
    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!