fredag 17 augusti 2012

Jag sprang ihjäl henne!!

Så fort Jonas kom hem efter jobbet, slängde jag på mej träningskläderna och begav mej ut i spåret! Det var härligt redan från börja och jag kände att det här passet kommer nog att gå bra. Ju längre jag sprang ju mer sprang jag ihjäl PMS kärringen i mej!
När jag landade hemma hade jag sprungit 9 km på tiden 55 minuter! Inte illa pinkat av mej! Jag tog det dock väldigt lugnt i spåret. Jag tävlade inte mej själv idag som jag brukar göra... Jag liksom bara sprang där och log för mej själv och njöt. Svor gjorde jag oxå en del...Mmm för vårt "elljusspår" är inte alls okej om man ska springa den längsta sträckan... Upp och ner och med bara små stigar med högt gräs med massor av rötter... Så synd på ett annat så fint spår att de inte kan snygga till det lite...
Men jag njöt hela rundan och liksom det kändes som om jag svävade fram! Nästa vecka har jag bestämt att jag ska ta milen! Japp för nu måste jag spräcka den, har ju liksom aldrig i mitt liv sprungit milen så nu är det banne mej dax!;-)
Så nu sitter jag här och njuter med ett gott glas rött (som jag så klart har förtjänat både efter löparrundan och när PMS kärringen varit på besök hela dagen) och så även gott grillat i magen!;-)
Åhh nu mår jag verkligen så där gott det vill jag lova! Dessutom slank det ner en efterätt precis! Fast den var så nyttig så jag knappt kan kalla det efterätt, men god var den! Jag mixade fryst mango med kesella en liten liten skvätt grädde, stevia, lime och kokos och så in i frysen ca 30 minuter! Himmel va gött det var och sötsuget som PMS kärringen skapat hela dagen försvann på ett kick!;-)
Nu ska jag lägga mej i soffan och fortsätta njuta av min sköna löparunda som jag har i kroppen och somna till TV bruset! Lovley!

11 kommentarer:

  1. Bra gjort att bli av med den PMS-kärringen. De är väldigt igliga och ihärdiga vissa gånger! ;) Ha en skön kväll i soffan!

    SvaraRadera
  2. Bra joggat!
    Jag är skitimponerad!

    Efterrätten kopierar jag nån dag!

    SvaraRadera
  3. Heja :-)

    Har du sprungit förr? Eller du bara började springa rätt som det var?
    Jag skulle vilja testa, har inte sprungit sedan mina fotbollsår men vet inte om lederna orkar.

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Hurra för dig, så duktig du är! Heja heja!

    SvaraRadera
  5. Underbart!! Tänk att en löparrunda kan vara bra för så mycket!

    SvaraRadera
  6. Åh va underbart att läsa! Att njuta är viktigt. Både i spåret och i soffan med vin och mumsig efterätt. Måste testa den någon kväll.

    SvaraRadera
  7. Oj så effektivt att springa när man har pms! Och de där vita shakerna lät väldigt goda, ska prova dem. Kram

    SvaraRadera
  8. "Snygga till det lite".... *fniss*
    Terräng kallas det Karro! ;-) Bra tid! Särskilt på småstigar med rötter och annat. Det betydligt mer balans och styrka än "snälla" elljusspår. :-)

    Kram M

    SvaraRadera
  9. Åh! Tänk att kunna springa en mil! Eller en km för den delen...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!