tisdag 21 augusti 2012

En slags hatkärlek...

Tröttheten hade tagit ett järngrepp om min stackars kropp imorse... Kände mej nästintill medvetslös när klockan ringde... Orkeslös och slö gick jag hem efter lämningen på förskolan och la mej på sängen i 5 minuter... Nej här skulle inte latmasken komma och ta mej inte. Så jag hoppade i mina träningskläder och for ner på gymmet! När jag kliver in där är jag helt själv, såååå ljuvligt skönt då kan man skrika, pusta och flåsa bäst man vill;-)
Det sura var att musiken inte var på... Hade ägaren varit där hade jag dragit dom i örat, fy fy så får det inte vara på ett gym... Men dessvärre är det så ofta där och jag vill gärna träna med musik för att slippa höra mitt eget flås! (Och ja självklart hade jag kunnat tagit lurar och lyssnat på min ajfån, men jag gillar inte de där hårda stora pluttarna som man stoppar i öronen...)
Jag fick till ett bra benpass! Jag har en slags hatkärlek till just benpass. Det är sååå jäkla jobbigt så man nästan dör, men ändå är det sååå in i baljan skönt, svårt att beskriva... Känner att de tog bra, ja för jag är redan stel som en 100- åring...;-) Rumpan fick sig oxå en STOR omgång. Nu jäklar ska lastbilschaffis -kroppen bort! (Lastbilschaffis- kropp = Stor mage, smala ben och ingen rumpa;-))
Så är man orkeslös och slö, så blir man ännu mer trött och grinig om man inget gör. Nu är jag pigg och glad och har fått massor av ny härlig energi! Träning är verkligen A och O för att jag ska må bra! Pass 2 för denna veckan gjord! Sitter redan och spånar på vad för träningsform jag ska utöva imorgon!;-)
Nu ska jag duscha och svira om, sen ska jag möta upp fina vänner och gå ut och käka lunch med dom!!

9 kommentarer:

  1. Hahaha! Vilket UNDERBART uttryck! Lastbilsschaffis... ;)))
    Jag är SÅ avis på dig som tränat idag.
    Jag känner hur allt jag byggt upp under två månader bara försvinner nu när jag ligger sjuk... Jag är smal som en tätningslist, men har fan inte en muskel i kroppen... :(((
    Kämpa på, snygga! Vi vet att du kan!
    Kram BÄSTA Karro!
    Madde

    SvaraRadera
  2. heheheheja! och så himla skönt det är då det är lite folk å gymmet...det bästa!

    SvaraRadera
  3. Ha ha lastbilschaffiskropp! Jag känner igen mig till 100% i hela inlägget. Förutom det där med gymmet då. Där brukar jag sällan befinna mig. Suck...

    SvaraRadera
  4. Grymt BRA jobbat!! Du är toppenduktig!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag har oxå en lastbilschaffiskropp!!

    SvaraRadera
  6. Hahaha Lastbilschaffis! Tack, jag har alltid undrat :-) Skönt med gym! Jag springer mest men borde komplettera med lite styrka.

    SvaraRadera
  7. Jag gillar också när man är ensam i gymmet (eller nästan ensam i alla fall).
    Tuffa på,
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!