tisdag 21 augusti 2012

Gilla mej!


Äntligen kan ni gilla min blogg på fejjan! Eller egentligen är det inte äntligen... Nej då jag har skapat si så där 3 stycken äppelblomman sidor på facebook, men sen har jag inte fått till den där sista touchen på det hela... Och att sen få med en länk hit till bloggen, ja det är inte det enklaste om man heter Karolin;-) Men så finns det ju så vänliga själar där ute i vårt avlånga Sverige! Katarina hjälpte mej igår kväll och fixade med detta! Så nu kan ni klicka er in och gilla min sida HÄR, eller på den högra sidan ------>
Även Camilla har hjälpt mej grymt mycket! Hon har fixat med utseendet här, fixade så att jag kunde få instagrammet in7ihopkopplat på någotvis här på den högra sidan och så lite annat fix och trixs!
Hur min blogg skulle se ut utan dessa tjejer? Ha ha ja de kan man verkligen undra? Inget vidare iallafall, för jag har noll tålamod att sitta och fixa med såna här grejer som jag inte fattar något av;-)
Tusen tack snälla Camilla och Katarina för all hjälp!!!
Och redan 36 stycken som gillar min sida, härligt! Se så in med er nu och gilla min sida på fejjan;-) Ja även ni killar/män/gubbar/gossar/pojkar, ni vågar. Inget att skämmas för att ni läser min blogg inte;-)

3 kommentarer:

  1. Gillar dej! Gilla mej! :) http://www.facebook.com/annemedecom

    SvaraRadera
  2. Oj, vad du har många likers!
    Snabbt går det!
    Populär! :)
    Jag ska härma dig och lägga ut ett blogginlägg om min FB-sida också! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!