fredag 17 augusti 2012

En sån där rövdag...

Solen lyser det är härligt ute och det är fredag! Jag borde vara glad, jäkligt glad. Ja jag menar hur många soliga fredagar har vi haft denna sommaren liksom?
Nä istället är jag inne och tjurar och jag städar. Ett monster av PMS har invaderat min kropp och jag skulle helst av allt bara vilja krypa ner under huset och stanna där några timmar... Men istället så städar jag. Jäklar i mej vad jag städar... (Det är bra att städa när man är sur, det är skön på något vis;-)) Jag vann städgrejer inne hos Monstermalla innan sommaren och igår kom de på posten! Det liksom riktigt kliade i fingrarna på mej att få börja skura golvet med en riktig och ny rolig funktion på skurgrejerna!!
Men gissa vad??? När jag var på övervåningen så lyckades FABIAN tömma HELA flaskan i tvättstället som hörde till själva skur mojängen. Så nej där rök min chans att testa viledas roliga nya städgrej... Gissa om jag blev arg? Mmm, och ja egentligen så är det väl inget att bli arg över, men ändå liksom...;-) Jag som ville att huset skulle bli så rent och fint...
Nu är det ändå rent och fint trots att jag inte fick använda min nya mojäng, men ändå...
 I paketet fick jag även med 20 (!!) stycken disktrasor! Härligt att slippa köpa hem det på några månader!;-)
Känner att denna sura PMS kärring som gör att denna dagen blir till en sån där rövdag, kan få sticka och brinna... Kanske kan jag mota bort henne om jag drar på mej löpardojjorna och springer! Jo för de brukar oftast hjälpa, ja att få kuta av sig lite ilska! Sen är jag så klart värd ett STORT glas vin ikväll. Ja och sen efter det så borde väl jag bli en gnutta gladare och snällare och njuta av denna soliga och härliga fredag!?;-)

5 kommentarer:

  1. Inte roligt! Fast Vileda moppgrejsen fick jag testa och den var sönder och läckte som ett tak med ett stort hål i ;) Så jag fick ta min gamla mopp istället *S* Dock var det i vintras!

    SvaraRadera
  2. Städning är bra terapi när man är sur :-)
    Så då borde hemmet skina i denna stund hihi

    Kram K

    SvaraRadera
  3. Han tyckte kanske att ni skulle hitta på något annat och hällde ut den för det...? Hehe! ;-)

    Kram M

    SvaraRadera
  4. Sur eller inte, hemmet blir ju rent och snygg trappa har du :-) Kram!

    SvaraRadera
  5. Efter den löpturen är du värd en hel flaska vin ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!