onsdag 22 augusti 2012

Panten pro-V!

Hämtade ut ett stort paket på posten fullastat med schampo, balsam, galnsspry och inpackning! Paketet kom från Buzzador och mitt jobb blir nu att prova detta och även ge ut provflaskor till mina nära och kära!;-)
Jag minns att jag använde panten pro-v flitigt när jag var i tonåren! Det luktade himelskt gott och och enligt reklamen skulle det göra håret mirakilöst fint! Men så kom det en varning att schampot förstörde håret och mitt favorit schampo slutade då att produceras... Men nu är det tillbaka igen och jag är sååå glad som får bli en av testpersonerna för detta!
Dock luktar det inte alls så som jag vill minnas att det luktade för så där 18 (!!!) år (shit va jag känner mej gammal nu!!! 18 år... Hua...) sedan... En helt annan lukt, men det luktar ändå gott! Kanske är det så att mina luktceller i näsan har förändrats? Eller så har de helt enkelt ändrat lukten på det!;-)
Kanske kan det göra mirakel just nu på mitt trötta och slitna sommarhår? Mmm vi får väll se!
Vill du oxå få såna här roliga paket hem till dej? Bli då en buzzare du oxå. Klicka HÄR för att komma till sidan! (Psst, ange gärna mej som tipsare;-))

8 kommentarer:

  1. Hmm... Kom inte med i den kampanjen... Gudarna ska veta att jag hade behövt det... Du får tipsa om det finns något bra i lådan!
    Kram! :D

    SvaraRadera
  2. Kul att det är tillbaka :-) Hoppas de har ändrat sammansättningen på det så att det inte "förstör" hår längre. Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas verkligen det är bättre nu! Minns att mitt långa fina hår blev helt förstört och jag fick klippa bort tovor.... Så ta det lugnt ;)

    SvaraRadera
  4. Jag ska hämta ut mitt paket i morgon :)
    Kram Elin.T

    SvaraRadera
  5. Jag väntar också på att mitt paket ska komma... ska bli spännande att prova. Jag provade när de hade Dove balsam med olja (tror det var i vintras) och det är ett av de bästa shampo/balsam jag använt (och priset är ju himmelskt, eftersom jag annars bara köper frisör-produkter).
    Kram och lycka till med provningen :-)

    SvaraRadera
  6. Jag kom inte med på denna buzz =(

    SvaraRadera
  7. Jag fick de idag jag med.
    Intressant o se hur de funkar

    SvaraRadera
  8. Aviiiis!! Jag ville oxå vara med i den kampanjen ju ;) men fick nobben :´( Hoppas att produkterna är bra! Du har ju så härligt vackert hår ju! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!