onsdag 8 augusti 2012

Konstverk på både kroppen och golvet...

Är det inte trots eller utsprutning av WC ankan. Ja då är det konstverk på kroppen och golvet....
Igår kväll var det ovanligt tyst från Fabians rum... Jag anade att något lurt var på G. Antingen sov han eller så gjorde han något annat som han nog inte borde... De var det sistnämnda och han hade målat sig så här fint om kroppen och på golvet med en fin blå målarfärg... Tack gode gud för att det gick att ta bort med vatten och en trasa;-)
Jag tror minsann att lillebror i familjen börjar ta över Alfreds Emilroll mer och mer nu och Alfred själv blir bara lugnare och lugnare! Tur det kanske så att vi slipper ha två stycken små busiga Emilar här hemma;-)
Jo då för Alfred har gjort mååånga galenskaper genom sitt 4- åriga liv...;-) Ja ni som hängt hos mej ett tag vet ju;-) Allt från klättrning, målning, stenkastning och rymningar...;-)

8 kommentarer:

  1. Hihi...förlåt, vet nästan inte om jag ska skratta eller bli förvånad! Din lille kille är bara såååå härlig! Dock kan jag myyyyycket väl förstå dni frustration ibland över alla hyss... ;)
    Alltid lika spännande att läsa din blogg. Kom ihåg alla dessa upptåg och berätta för honom när han blir större!
    Ha en bra dag
    Kram

    SvaraRadera
  2. Oj herrejösses...?! Haha!
    Förstår att det är skönt med en lugn(are) Alfred i alla fall! Annars hade ditt, fina långa hår varit borta nu... ;-))

    Kram M

    SvaraRadera
  3. Haha men åh. Det är lite sött samtidigt som jag kan förstå att det kanske inte är lika roligt för dig. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Räkna till 10 :-)
    Lättare sagt än gjort när man står där.
    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Känner igen!!! Vi har nu satt upp färg och kritor högt upp så Mew inte når dom efter att ha målat både sig själv, säng och golv!
    Flertalet gånger har han fått tag på bläckpenna och kladdat på ben å armar och när man frågar varför han gjort så svarar han - skrivit älskar mamma! Kan man ju inte annat än smälta :)

    SvaraRadera
  6. Det är så gulligt och man läser med ett litet leénde hela tiden... så länge det inte är mina som gör hyssen *fniss*
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag kikade förbi snabbt innan idag och Lukas trodde att det var han på bilden, för han målade sig lite häromdan med :)
    Min mammas väns dotter blev helt kropps-spraymålad av sin storebror med bil-lack färg, så lite färgpennor är nog ingen fara :) Kan ju tipsa om BIC Kids nya tuschpennor, väääldigt lätta att tvätta bort. Ha det gott i solen som dom lovat imorgon :)

    SvaraRadera
  8. Haha, fy tusan vilka söta busungar du har :D

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!