tisdag 28 augusti 2012

Ett gött flow!

Jag är inne i ett störtskönt flow för tillfället! Jag njuter, njuter och jag njuter lite till!! Träningen går så in i baljan bra just nu. Konditionen är på topp och jag känner att jag kan pressa mej till max vid varje träningstillfälle utan att tycka att det är jobbigt eller tråkigt! *skryter så att jag nästan går av*
Idag fick jag till ett skönt benpass och så satte jag mej på träningscykeln och gned 1.6 mil på 23 minuter! Trögt, tungt, lätt och upp och ner. Men skönt var det och nu känner jag mej så där euforisk och glad! Att träna är verkligen A och O för att jag ska må bra och går det så här bra att träna som det just nu gör, ja då mår jag ju ännu bättre!!
Jag älskar när den där träningsmasken kryper in i min kropp och gör att jag älskar att träna! Latmasken har bott i min kropp alldeles fööör länge nu, så honom har jag puttat ur min kropp och stampat ihjäl och talat om för honom att han aldrig mer är välkommen att bo i min kropp;-)
Så där nu har jag skrutit av mej lite och gud så skönt det känns;-)
Visst tycker ni att ramen var snyggare än snyggast på bilden?! Det tycker nämligen jag. Har hittat en ny rolig app med snygga ramar! (Ja några av er visst säkert redan om den) Den här kommer jag att använda mej av mycket och kommer att bli en av mina favoriter!;-) Appen heter InsaPicFrame och är gratis! Mmm ja gratis är ju gott liksom;-)

9 kommentarer:

  1. Låter underbart!! Tack för inspirationen!

    SvaraRadera
  2. Gött mos!!
    Du svettas ordentligt du :-)
    Jag har den appen men har inte kikat på den än.

    Kram K

    SvaraRadera
  3. Det är så kul med allla olika appar...
    Och träningsflow är det bästa som finns :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Gött när man känner så! Hur länge har du tränat innan den där härliga känslan infann sig? Kram

    SvaraRadera
  5. Härligt! Man FÅR vara stolt över sig själv! :-)
    Jag har kört första passet idag på nästan en vecka. Latmasken har bott hos mig istället.. ;-P

    Kram M

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat! Man SKA skryta, det ingår ju i hela träna-måbra-konceptet!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Så himla roligt och peppande! Sådant här behöver jag läsa nu när jag snart ska göra igång min Septemberutmaning! Heja heja!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!