söndag 12 augusti 2012

En sån dag som man stoppar in i hjärtat...

..och plockar farm en kall, blöt och blåsig dag i november...
Gårdagen var som en underbar sommardag! Jag som knappt har känt att det stramat i min hud efter för mycket strålar, kände det igår när jag skulle sova! *looovley*
Vi eller rättare sagt jag, hängde i solstolen mest hela dagen och så gick vi ner till havet för att ta oss ett dopp... Men när jag doppade tårna i havet så ångrade jag mej meddetsamma att jag lovat barnen att bada. Så jag jag hängde mest på strandkanten. (Med hjärtat i halsgropen eftersom Alfred gång på gång var mer undervattenytan än över;-))
Vattentemperaturen kändes som isvatten, men låg kanske på runt 16-17 grader... Alltså ungar har verkligen ingen känsel i kroppen när det kommer till badtemperaturer;-)
Idag på morgonen sken solen från en klarblå himmel, men nu är det ganska mulet igen... Men det är de som är fördelen med kusten. Om så där 15 minuter kan allt vara undanblåst och solen visar sig från sin bästa sida och då lovar jag er att jag kommer att tillbringa min dag i solstolen och njuuuuuta!!
Den här helgen stoppar vi låååångt in i hjärtat och så tar vi ut den och tittar på bilderna en grå, blåsig och kall novemberdag när kroppen skriker som mest efter sol och härliga lata dagar!;-)

1 kommentar:

  1. Har min kvart i solen nu...tror tyvärr inte huden stramar något efter det..:(
    Lyllos dig som fick en hel dag igår!! Det unnar jag dig verkligen! Kramar Marie
    Och nä då, den är inte specialbeställd finns på Media Markt!! Love it! :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!