onsdag 29 augusti 2012

Höstdepp...

Jag tror att denna hösten kommer att ta knäcken på mej... Jag som annars brukar gilla hösten, gör det inte alls nu...
Jag är bara trött, trött och sur... Skulle helst av allt bara vilja krypa upp i soffan, dra en filt på mej och ligga där och sova... Samtidigt som det kryper en mask av energi som bara vill ut ur min kropp... En jäkla kombination det där..
Min andra kopp kaffe idag... Har svårt att vakna till liv... Hur i hela världen kan man vara så in i baljan trött efter 8 timmars sömn???
Jag vill ha ett jobb nu, jag vill verkligen det... Att gå hemma så här gör ju för sjutton att man nästan går under av tristess...
Nu ska jag ta fram den STOR piskan och piska igång mej! Att sitta så här och tjura och tycka synd om sig själv, ja det går ju inte. Först ut nu blir gymmet, sen promenix, prat och rensa hjärnan med bästa Veronica.
Sedan ska jag fixa en liten hemlis till er, ja för ni är väl sugna på en tävling?;-)
Ett, två och tre och upp med det tunga arslet ur soffan... Hösten ska banne mej inte få suga musten ur mej... Den kommer ju smygandes mer och mer för oavsett om jag vill det eller inte... Jag får helt enkelt bläddra mej igenom sommarens album (*harkel* Ja de 5(!!) stackars soldagarna som vi hade på semestern) Och njuta mej bort ett slag!;-)
Som typ den här bilden som är tagen i Varberg en underbar vacker sommarkväll!
Eller denna, som är tagen utanför Ystad! Mums säger jag bara för sommaren och alla dess minnen!!

4 kommentarer:

  1. Är du säker på att du inte har någon brist på nån vitamin? Både brist på b12 och D vitamin kan göra en deppig! Ask me! Jag äter B12 varje dag, resten av mitt liv. D vitamin börjar jag äta nu för att slippa bli deppig i vår men efter den här sommaren känns det som som om man borde ha börjat tidigare...
    Åh jag förstår att du vill ha ett jobb! Håller alla tummar och tår för dig!

    SvaraRadera
  2. Att inte ha något arbete kan verkligen ta must och inspirationen ur en. Håller tummarna! Själv blev jag sjukskriven nu för foglossning och jag hade ju tänkt att arbeta en bra bit in i September. Blev nästan lite knäckt själv :(

    SvaraRadera
  3. Hu, jag känner likadant. Akut Dvitamin brist.... brist på nära vänner och höst är ingen bra kombo. Bajs.

    SvaraRadera
  4. Hoppas det löser sig snart med jobb för dig, då tror jag att du piggnar till! Men passa på att göra det roligaste/skönaste som finns så länge... träna! Det hade jag gjort varje dag om jag hade hunnit ;-)
    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!