fredag 1 juli 2011

Grilla hos mej!

Vilken helt fantastiskt perfekt kväll det blev igår! Från det att jag steg in genom dörren hos Annelie så började alla 3 att prata! Våra munnar gick i ett och det kändes som om vi varit vänner för livet! Vilket gäng alltså!! Maten som värdinnan bjöd på var supergod! Till förätt fick vi en slags räkcoktail med bland annat räkor, avokado, greapfrukt, salladslök och rostade solroskärnor! Till själva grillrätten serverades en laxkotlett som var så där perfekt grillad med olika småplock till! Efterrätten intogs inne för då drog regnet in och det blev en smarrig "glass" gjort på vaniljvisp med hackad dajm i med hallon på toppen! Till detta intogs flera goda glas vin och massor av skratt och prat! Så imorgon publiceras den första artikeln i Värnamo nyheter och det ska bli så spännande!!

Den galna och sååå roliga värdinnan Annelie!
Nu ligger en stor press på mej som ska ha detta hemma hos mej på måndag och jag är sååå nervös eftersom att jag fortfarande inte riktigt har knåpat ihop menyn ännu... Men det löser sig nog;-)
Alla 3 var lika matintresserade och vi pratade mat i massor. Den stackars reporten hann knappt med att varken ställa frågor eller att skriva ner det vi sa för att vi pratade så mycket.. *fniss*
Nu ska jag leta mej ut i recept djungeln på Internet för att spana efter recept!;-)

7 kommentarer:

  1. Galet så spännande :) Måste vara väldigt intressant att få vara med helt nya människor för en kväll också!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det var ett härligt gäng. Aldrig kul när det är människor som inte alls har samma humor (eller ibland, inte någon humor ALLS!) Ha ha! :-P

    SvaraRadera
  3. Vad härligt! Trevligt sällskap och god mat. Sämre kan man ha det:)
    Kram.

    SvaraRadera
  4. Men shit, Karro, du kommer ju blir lokalkändis!!!
    Vad ska du bjuda på ?
    Vad fick ni i går?

    Kram från Matvraket.. ;D

    SvaraRadera
  5. Hej. Jag heter Madeleine och är inte läskunnig! Fniss... Jag kollade bara på bilderna först.. Nu ser jag ju HELA MENYN!
    hahaha!
    Kram igen!

    SvaraRadera
  6. Vad skoj.:)!!
    Och middagen lät ju inte helt fel.
    Hoppas du hittar några bra middagsförslag.
    Jag väntar med spänning när ni är hos dig :)
    Lycka till nu!!!
    kram

    SvaraRadera
  7. ser ut som en toppen kväll, med vänner och god mat!
    Ha de=)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!