torsdag 14 juli 2011

Regnet det bara öser ner...

Är det inte ganska så typiskt att det börjar regna och bli svinkallt bara för att man har semester?? Här vräker regnet ner och det blåser svinkallt. Trots spel och underhållning med barnen så tycker dom att det är skit tråkigt att bara sitta här inne...
Rastlösheten kryper i deras kroppar och så även i våra...;-) Så nu ska vi packa in oss i bilen och styra den ner till Helsingborg och gå och trängas bland alla andra semesterfirare på Väla!! Underbart att få shoppa;-)!
Men jag är lite bekymrad över mitt hår ännu... Kan jag verkligen visa mej ute? De kan ju tro att Jonas importerat en rysk fru;-)
Tack för era tips om silvershampot, skall genast testa detta så kanske håret blir bättre!!

8 kommentarer:

 1. Tips: Busfabriken i Halmstad. Ett säkert kort när man har barn. Även Sannarps-badet i Halmstad som ligger nästintill Busfabriken är värt ett besök vid regn :-)

  SvaraRadera
 2. Perfekt Väla väder idag, fast det kanske är fler som tycker det. Shoppa loss så håller jag tummarna att vädret snart vänder så ni får njuta av lite sol och salta bad. :)

  SvaraRadera
 3. Vi skulle på marknad idag. Men storm och regn lockar inte... inte lera iheller. Så det får bli en annan gång istället.

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Nej, Katarina. Marknad lockar inte idag med regn och lera men för min del blir det Sjöbo marknad i morgon ändå. Stövlarna nedpackade. Nu har ju även regnet letat sig upp till Västkusten så då spelar det ju ingen roll om man är här eller där. Så Skåne here I come.
  Kör direkt ner, ingen idé att stanna till i Mellby hos mamma i husvagnen. För det är väl där det regnar mest tror jag.
  Hoppas Ni hittade lite smått och gott på Väla!
  Mia

  SvaraRadera
 5. Det är det som är det värsta med regn tycker jag, att de små blir så himla rastlösa! Jag menar, jag kan lätt krypa upp med en bra bok och en kopp the i soffhörnet!
  Även här regnar det, bläää. Hoppas det blir LITE bättre väder nästa vecka när vi ska till Öland.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Busfabriken i Helsingborg är ju också ett säkert kort!! De har till och med bra priser!! =)

  Men finns ju inget som shopping!! Hoppas ni hittar mycket fint!! Visa gärna upp vad som blev shoppat! =)
  Kram M

  SvaraRadera
 7. Ja, visst har det regnat och regnat. Då är Väla och shopping bra! :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!