onsdag 6 juli 2011

Mina små kockar!

Nästintill varje gång som jag lagar mat drar barnen sina stolar intill diskbänken och vill hjälpa till! De både skär och rörs i grytorna och alla vill vara med;-) Alfred premiär hade sitt nya sett med både kockmössa, handuk och förkläde idag vid middags lagningen! Detta fina sett fick han av sin kompis Saga idag, som var här och firade hans lite försenade födelsedag! Stolt som en tupp får man nog allt säga va?;-) *fniss*
Jo då alla 3 skall vara med i köket och laga... Jag får knappt plats därimellan;-) Jag hoppas verkligen att deras matintresse håller i sig om så där 10-15 år oxå. För då kommer jag ju inte alls att behöva stå i köket, utan bara bli serverad med mat från mina kära barn;-)!!!

6 kommentarer:

 1. Vilka goa små kockar du har.
  Jag tror inte på uttrycket ju fler kockar desto sämre soppa *fniss*
  Härliga bilder
  kram

  SvaraRadera
 2. Vad underbart att se! Så fint att de jobbar tillsammans!

  SvaraRadera
 3. så gulligt! nemo tjatar om att han vill diska alltid. vi får komma ihåg de här ögonblicken när de är finniga tonåringar som ligger och brölar på soffan. ;)

  SvaraRadera
 4. En mycket stolt pojke :-)! Om barns matintresse håller i sig tror jag beror mycket på om dom får vara med, om mamma och pappa inte tycker det är enklast att göra det själva (vilket det ju egentligen är ;-) ) och det gör ju inte ni så ni kommer nog få era kockar även sen när dom växer upp :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Bamsekockmössan är ursöt! Var kommer den ifrån? Fortsätt jobba på matintresset! Tänk, ack tänk, om de vill laga all mat i framtiden!!

  Sv: Jag det är ett så sött uttryck och hon säger det med en sådan självkänsla som man önskar att man själv hade^^

  SvaraRadera
 6. Ja, det är samma här! Framför allt mellansonen!
  Tänk vad härligt det hade varit om man kunde få en snickare, en kock och en...eh...framgångsrik hockeyspelare som barn. Då har man "allt" liksom! ;-D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!