tisdag 19 juli 2011

Vecka 29!

Alltså jag är en aning bitter måste jag faktiskt erkänna.... Varje år vecka 29 brukar vi alltid fara hem till Malung för att gå på dansbandsveckan! Jag alltså vi är inte såna där dansmänniskor som springer runt och dansar på alla dansbands banor. Nej men det är allt runt omkring som liksom är grejen för oss "ungdomar";-)
Öltältet där gamla och nya kompisar träffas, prata, festar och har skoj. Ja men det är ju klart som korvspa att jag saknar det iår... De är ju sååå roligt att få träffa sina gamla kompisar och hänga med dem. Men iår blev det inte så och inte förra året heller för då var Fabian så liten och vi kände att inte riktigt visste vart vi skulle hyra in vår familj någonstans...
Men nästa år då ska vi banne mej åka, då ska jag fixa med boende och barnvakt flera månader innan!
Det är alltid lika roligt och oroligt att träffa sina gamla kompisar och bekanta... En del pratar på som förr och en del tittar inte ens åt ens håll. En del är övertrevliga bara för att de fått några öl innan för västen just denna kvällen och nästa dag känner dom inte ens igen en... Jo men så är det väl jämt och överallt och inte bara i Malung;-)
Men på ett sett så kan jag ändå få en sån fruktansvärd ångest när jag åker upp dit. Har inte bott där på 12 år och kanske "hemma" där högst 1 gång om året. En ångest full av, ja jag vet inte... Men ändå ångest. Ja det är svårt att förklara helt enkelt. Kanske känns det igen?
Nepp nu ska all ångest vad det gäller att vi inte åkte upp och om vi hade åkt upp bort... Nästa år ska jag minsann åka upp dit och då jäklar ska ta igen alla "missade" år;-)
Ska redan nu hyra in mej någonstans och fixa barnvakt så att jag och Jonas kan gå ut och svänga våra lurviga, ja iallafall i 2 dagar av 7. Mer orkar vi väl inte;-)
Jag och Jenny för 2 år sedan på öltältet! Lite glansig i ögonen, fattar inte vad det beror på men roligt hade vi iallafall den kvällen;-)!!

7 kommentarer:

 1. Jag och Magnus får väl vara barnvakt ;-)

  SvaraRadera
 2. åh, härliga sommartraditioner ! Synd bara att det inte blir något i år, men ni kanske kan unna er en kväll eller två utan barn ändå och göra något bara ni två ? :) kram

  SvaraRadera
 3. Ångesten känner jag väl igen! Dock ingen längtan till dansbandsveckan, ännu mer ångest!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är väldigt kul att ölá ibland! Se till att verkligen komma iväg nästa år ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Ni är saknade!! ♥
  Som sagt bättre planering nästa år. =)
  Kram från en som verkligen håller huvudet hårt idag....;-)

  SvaraRadera
 6. Jag åker om några timmar, så jag får 4 dagar med öltältet i år..får hoppas det kan kompensera för min frånvaro de senaste åren :)

  SvaraRadera
 7. Hade äran att få krama om din mamma! Nästa år ses vi!
  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!