lördag 9 juli 2011

Och vinnaren är....

Idag var den allra sista artikeln om grilla hos mej med i Värnamo nyheter! Även detta reportage blev kanon och reporten Adina som varit med oss varje kväll är en stjärna på att skriva!!
Jag drömmer fortfarande om Peters goda mat och ska försöka ge mej på att laga den på semestern när jag har lite tid över att stå vid grillen i så där 5 timmar;-)!
I onsdags förmiddag var vi inne på Värnamo nyheters redaktion och korade vinnaren! Självklart var det Peter som tog hem den stora segern med full pott på 20 poäng! Själv kom jag 2:a och är mycket nöjd med det!! Peter själv trodde att jag skulle vinna! Jo då så lite talanger har man väl ändå vid grillen;-) Kanske så att man nu får byta här hemma så att det är jag som sköter grillningen och Jonas för allt runt om... *fniss*
Vi fick frågan om vi ville ta revancsh på Peter, och ja självklart! Så vi får väl se om det blir någon ny artikelserie till hösten, då kanske med husmansluncher! Visst låter det bra?;-)
Med mej i bagaget efter dessa veckor med grilla hos mej har jag fått massor av nya tips och idéer på gott och god grillad mat. Det tackar jag för!!

4 kommentarer:

 1. Grattis till fina 2:a platsen!!! Snyggt jobbat!
  Det låter intressant med husman. Gillar att man tagit konceptet "Halv åtta..." till en annan nivå.

  Hoppas nacken mjukat upp sig lite.

  SV: Du är så go! Jag saknar också... *fniss*... Mitt huvud spinner av möjliga blogginlägg... Men jag måste hålla igen lite. Känner mig lite trött på mitt eget bloggande, samtidigt som intresset aldrig varit större utifrån... Lite kluvet, det där! Men ska försöka designa om lite och komma igen med nya tag.
  Och jag är inne och läser hos digg verenda dag - hur skulle jag kunna låta bli??

  Ha det gott, bästa Karro!
  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Men åh, vilken kul grej du varit med om - stort grattis till andraplatsen! :-) Kram!

  SvaraRadera
 3. Äntligen har jag gett mig tid att läsa om allt jag missade när vi var på semester och inte kunde surfa!! =)

  STORT GRATTIS TILL ANDRA PLATSEN!!
  Vad kul!!! =)

  Nu vill vi att du delar med dig på lite recept också! Minst hela menyn du bjöd på i alla fall! =)
  Puss puss

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!