måndag 25 juli 2011

Rens...

Igår började vi vår operation rens och städ här hemma. Ja lika bra att ta tag i "skiten" på en gång liksom...;-)
Vi började med Alfred och Douglas klädgarderob. Tyckte inte att det alls var länge sedan vi rensade ur där, men hälften av kläderna försvann i ett nafs och åkte ner till sparatillnästaunge kartonger!
*harkel* Jag skäms nästan en aning när jag räknade Douglas byxor och fick det till 36 par... Men alltså det är ju hemskt dumt att sluta göra det roligaste som finns, att just shoppa;-)
Nu fortsätter renset, eller så kanske man skulle ta och passa på att gå ut och fixa i trädgården när äntligen regnet håller sig borta!?

2 kommentarer:

  1. Visst är 36 par mycket men jag tycker du ska fortsätta shoppa, då vet jag att det alltid finns nån som köper mer än jag själv.... :)
    Vad fin dalahästlampan var - gillar oxå dalahästar och eftersom Ralles mamma är från Dalarna känns det ganska passande att inreda med dem...

    SvaraRadera
  2. Ojj så många ;) så många har inte ens min Hampus men han skall inte ha vad som helst heller,han vägrar ha jeans för de ofta hårda och stela.Så om han får bestämma så skall det var mysbyxor hela tiden.Men kollar man i affärerna så finns det ju bara mysbyxor,manchester(men inte lika mycket) samt jeans och självklart finns bara en massa mörka färger..lite synd det med.Och ju äldre desto svårare är det att hitta tycker ja

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!