söndag 17 juli 2011

Äventyr!

Gissa vad vi har för väder hos oss? Jajamensan, REGN;-) Det börjar fasen bli komiskt nu så jag kan inte annat än skratta åt detta skitväder...;-) Men man gör sig inte tråkigare än vad man har. Vad hittar man på med 5 uttråkade pojkar? Jo man tar dem till fotbollsplanen trots att det småduggar och ingen av barnen lider särskilt mycket för det....;-)
 Barnen mot papporna och vi mammor i mål! Jag gjorde utsparkar som om jag inte gjort annat i mitt liv, iförd mina ballerina skor;-)!
 Fotbollskort!! Båda lagen vann och alla är nöjda och glada;-)!
Sedan tog vi oss en tur till skogen och vilse stigen! Där får barnen lära sig i olika steg hur och vad man gör om man råkar gå vilse!

Vi avslutade vår promenad med att ta oss ett dopp på vårt nakenbad som ligger så där 200 meter från "vår" strand! Nej då skämtar bara. Det trodde ni va? *fniss* Nej den har jag faktiskt bara sprungit förbi några gånger och satte skyddslapparna på när de stora tjocka tyska gubbarna står där helt spritt språngande nakna, med sina extremt små penisar;-)
För 2 år sedan var Mellbystrand nakenbad med i både expressen och Aftonbladet för att det tydligen skedde ett slags partnerbyte i sanddynorna. Där de både gjorde det ene och de andre;-) Tur att man slapp se det....

4 kommentarer:

 1. Ha ha! Ja, det var väl en himla tur att ni slapp det. Eller....? ;-D

  SvaraRadera
 2. Hahaha, men det hade väl varit spännande att se ;-) Kram

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha kom igen nu!! Vidga era vyer lite och bada med tyskarna!! :)

  SvaraRadera
 4. Anette Arvidsson18 juli 2011 kl. 01:23

  Hej!!
  Såg dej i JP häromdagen. Jag har tänkt gå med i blogspot.com men jag är så osäker hur jag ska göra när jag också är med i youtube.com. Jag vill ju inte bli av med youtube om jag börjar här. Om man har en helt annan epostadress och lösenord här, länkas jag ändå till youtube??
  Förlåt mina frågor, men visste inte vem jag skulle fråga. Anette Arvidsson, N. Unnaryd.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!