måndag 25 juli 2011

500 kg sten!

Har precis skottat av denna "påse" sjösten från släpkärran. Har jag inte träningsvärk i mina armar imorgon är jag väldigt förvånad;-)
När vi flyttade hit stod det 2 stycken fula och stora buskar vid ingången. Efter ett år med dem där rök dom bort och det blev en sandlåda där istället (i brist på växer...) Sedan återanvändes buxbom plantor som vi hade på vår baksida och sattes dit. Sen skulle stenen dit oxå... Men den flög liksom inte dit och så har det bara stått och sett tråkigt ut.. Men nu är stenen på plats (äntligen) och resultatet blev kanonbra! Dock fattades några hundra kilo till så att även den andra sidan kan fyllas upp riktigt. 500 kg sten låter ganska mycket, men det försvann i ett nafs och imorgon kommer det en ny leverans av sten och då är det bara att fortsätta skotta!
 *harkel* Nu är det bara målning, fix i övriga trädgården, måla lite till och så bara måla lite stuprännor och så bara gräva upp i trädgården... Och så bara... Ja ni fattar, jobbet tar liksom aldrig slut när man har ett stort hus;-)

10 kommentarer:

 1. Superfint blev det! Ja, sten uppmätt i kg är verkligen förvillande. Det låter mycket men så tänker man på vad EN sten kan väga... :-P

  SvaraRadera
 2. va bra det blev!
  ha en fin kväll.
  http://tinazpicaboo.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Snyggt blev det iaf! Skönt när man får saker gjorda som inte blivit av på länge..

  SvaraRadera
 4. Ååå, jättefint!!
  Jag vill också fixa i min hmmm trädgård...om jag kunde...just nu består den fortfarande bara av jord och ogräs...blä!

  Men du e flitig du!! =)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Snyggt det blev, verkligen en upp-piffning!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Det blev jättefint!! Ger ett väldigt fräscht intryck!

  SvaraRadera
 7. vad fint det blev,att sten fylla upp så min mamma har också lite fin sten överallt e rikigt fint

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!