tisdag 26 juli 2011

Fru Bitch och Tant röd...

Den här jäkla kärringen Fru Bitch är verkligen inte rolig att ha att göra med... Hon är ond och fräser och spottar så fort det inte går som hon vill. Jag hatar henne och hon är inte alls lik mej. Inte glad och check någonstans på kroppen... Hon brukar dyka upp när den där Tant Röd är på ingång, men nu har Tant Röd sagt länge att hon ska komma på besök, men än har hon då inte behagat att komma tillbaks trots att hon nästan är 2 månader sen... Hon gjorde mej till och med så nervös så att jag fick lov att ta ett gravtest, trots att jag visste att jag omöjligt kunde vara gravid..... Hon är oxå ond. Vad har jag gjort för ont för att dessa 2 damer gör så här mot mej?
Ok ibland kan det vara rätt så bra att Tant Röd inte kommer som hon ska, för ni ska veta vilken grym städmani hon för med sig när hon är försvunnen så där... Hon får mej att röja i varje liten vrå i huset och hon gör mej så himla effektiv!
I morgon hoppas jag att den där Fru Bitch tar sitt pick och pack och drar till skogs. För jag orkar fasen inte med henne. Det är en aning synd om min familj när hon visar sitt onda ansikte när hon fräser och spottar så fort det inte går som hon vill...
Och du Tant Röd: -Om du nu behagar komma någongång den här månaden, så var snäll och kom på dagen för det blir så hemskt jobbigt för mej att masa mej upp mitt i natten bara för att du alltid har en förmåga att komma just då. Och en sakt till: -Snälla gör inte att jag får så ont i min mage som du brukar få mej att få... Ändra dina tider och skippa magontet denna gången så är du sen varmt välkommen!

4 kommentarer:

 1. Kram till dig men inte till Tanten ;)

  SvaraRadera
 2. Oh dom där tanterna är inte roliga alls att ha med att göra.
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Tant Röd har ju gjort sitt klart hos mig;-) men Tant Bitch kommer på besök då och då, hon rensar luften liksom.
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 4. Du är inte ensam! Att inte jag blir övergiven en gång i månaden av min familj är ett rent under!

  Kram ♥

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!