fredag 15 juli 2011

Putande läppar...

Är det något som jag skulle vilja förstora på min kropp så är det just min överläpp... Den är inte helt synkroniserad med min gigantiska underläpp... Men nu har jag inte dom pengarna så att jag kan spruta in något jox i läppen och dessutom så vet jag inte om jag skulle våga....;-)
Så istället prövade jag något lite billigare (läs mycket billigare;-)) alternativ, nämligen Sally Hanssens lip inflation där de lovar att man får snygga, sexiga och putande läppar på bara ett kick och det lät ju toppen!!
FÖRE:
 EFTER....
Bortsett från den stora grisnäsan som täcker nästintill hela bilden så vette tusan om mina läppar blev så mycket större... Skillnaden är i så fall mycket hårfin;-) Eller vad tycker ni?
Tror att det känns mer i läpparna än hur det ser ut, tyvärr... Det liksom pirrar i dom som när man börjar få ett munsår... Lipglosset innehåller bland annat pepparmints olja och kanel och ska därför stimulera läpparna så att de "sväller" upp....
Så där kastade jag dessa pengar i sjön, skit oxå... Jag får helt enkelt bara acceptera att jag har en pigmeöverläpp och vara nöjd med den;-)

4 kommentarer:

 1. En vän till mig har provat det där och hon sa att det tog ett par timmar innan hon märkte skillnad :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Har oxå prövat nått sådant. Då var jag dock inte nykter och tyckte nog att de blev lite större. Sen var det säkert väldigt mycket inbillning då:) hihi
  Kram

  SvaraRadera
 3. Njae, inte någon större skillnad på bilderna i alla fall.
  Men å andra sidan tycker jag definitivt inte att du har en pygmé-överläpp?? Något mindre än underläppen men inte alls så man tänker på skillnaden.

  Kram V

  SvaraRadera
 4. Du är snygg som du är....jag har inte heller stora läppar men vi har mycket annat...kram Sofia

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!