fredag 15 juli 2011

Det här vädret gör vår familj galen....

Ännu en dag med regn och ett STORT grått moln på HELA himlen... Alltså ska det vara så här hela semestern eller? Familjen håller på att knäckas av att bara gå här i stugan och den ene är gnälligare än den andre....
Vi tog oss i kragen efter lunch och gick en låååång promenad. Men gissa vad det dök ner från himlen? Ja just det, REGN:-( Men vi trottsade det och gick vidare utan varken regnkläder eller regnskydd till vagnarna. Det sägs att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Men se där har den jävligt fel som hittade på det ordspråket... Detta väder suger så in i baljan och det finns inga dåliga kläder bara dåååliga väder... ;-)
Såg att det skulle bli fint väder imorgon och jag håller alla mina tummar och tår för att metrologerna har rätt! Guud va skönt det skulle vara att få doppa tårna i havet och få sol på min bleka näsa!!
Njuter just nu av godis och ett gott glas rose! Kände att mina nerver behövde det efter en dag med bråk och skrik med barnen... *suck* Jo för jag skojar inte när jag säger att vi alla har varit på dåligt humör idag, det har bråkats så mycket mellan bröderna så nästan taket har rest på sig;-)...
Skål på er!!

4 kommentarer:

 1. Vi tröttnade också på det dåliga vädret igår och åkte till äventyrsbadet. Det var bra för de rastlösa barnen och trötta föräldrarna :)

  SvaraRadera
 2. Skål på dej och jag hoppas vi får sol i morgon!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att vädret tvärvänder idag och att ni får en superhärlig SOLIG lördag! :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men Karro då! Väla har ju öppet 7 dar i veckan - perfekt när det regnar?!! hihihi men idag har ju vädret varit bättre iaf.

  Kramis

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!