torsdag 28 juli 2011

Höst?

På en endaste gång känns det som om hösten tagit ett rejält kliv in i Skillingaryd... Det blåser och yr små björkfrön överallt, håller för tillfället på att bli tokig... Inget vidare när man målar med kletig svart metall färg. De där böset fastnar överallt och jag blir vansinnig. Men jag måste ju passa på att måla. Vem vet när det blir uppehållsväder nästa gång?
Är det inte lite väl tidigt för dessa frön att komma ner från björkarna nu? Var det sommaren vi fick det där innan och lite efter midsommar? I så fall blir jag väldigt arg på dessa vädergudar... Inte kan väl hösten komma redan...:-(
För övrigt fnissade jag för mej själv när jag stod låååångt upp på stegen idag och målade. Mitt i blåsten och mitt på halva taket hängde ett av mina låååånga hårstrån... *harkel* De är verkligen överallt och jag får nog hålla med Jonas om att jag fäller värre än en hund;-)
Och nepp, hårstrået kan absolut inte ha flygit dit när jag stod däruppe. För håret satt på plats i en hård knut bak i naken....;-) Så där nu fick ni lite ointressant fakta om vad jag sysslar med just nu och om mina hårstrån;-) *blink*blink*
Har ni oxå höst hos er?

5 kommentarer:

 1. Har samma känsla här i Skåne. Men vem vet, augusti brukar bjuda på en del fina dagar också.
  Hoppas att ni myser i regnet.

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Här är verkligen höst..... :-(

  SvaraRadera
 3. Jupp, hösten är bara runt knuten. Jäkla vidriga björkskräp. Och du, jag hittade kanske 5 gula björklöv på gräsmattan...det va mindre upplyftande.

  SvaraRadera
 4. Ja nästan, busväder idag! Men i stockholm var det visst 30 grader... men det hjälper ju inte oss!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!