söndag 10 juli 2011

S.E.M.E.S.T.E.R!!!

Wiiihooo, äntligen semester!! Som jag har längtat efter denna semestern. Ja ja jag vet att jag bara jobbat knappa 2 månader. Men jag känner ändå att det är på sin plats att få lite semester;-)! Det är så skönt när man riktigt känner den där semester känslan i kroppen! Har liksom inte riktigt fått den känslan på så många år.. (Eftersom att jag inte jobbat på över 3 år;-))
I mitten av natten sprack mina byxor i rumpan. Japp så kan det gå... Kände en aning panik. Hur gör man utan tråd och nål? Jo man tejpar ihop brallorna;-) Så jag har gått med en tejpad rumpa inatt, kände att jag inte riktigt var villig att visa upp hela härligheten för min kära kollega;-)..
Det är nästan så att jag är sugen på att få ta mej ett glas vin nu och fira in min semester... Men jag får nog vänta tills ikväll och istället krypa ner i bädden. Det står ju inte på förrens väckarklockan ringer och vill ha upp mej...
Åhh va skönt med S.E.M.E.S.T.E.R!!!

5 kommentarer:

 1. Jag förstår känslan!! Njut!

  SvaraRadera
 2. Grattis till semestern. Det är underbart med semester :) Njut!!!

  SvaraRadera
 3. Ja det e så skön känns lite som att det är det man strävar efter hela året, men tiden går tyvärr så fort när man har roligt.
  ha en underbar semester

  SvaraRadera
 4. Ha en jätteskön semester :-) Kram

  SvaraRadera
 5. ha ha ha Skönt inlägg.
  hoppas du får en fantastisk semester nu då!KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!