söndag 24 juli 2011

Underbar dalahäst lampa!!

Min kära mamma har varit i Malung i veckan och köpte denna underbara lampan till oss! Älskar dalahästar, ja annat vore det ju med tanke på att jag är en sann dalkulla;-) Några lokalisar från byn tillverkar dessa godingar och mycket annat fin!
Nu ska jag hitta den rätta platsen i vårt hem att sätta upp den på och sen ska jag vila ögonen på den varje dag! Kolla in de underbara skenet som den ger! *me like*

5 kommentarer:

 1. SV: Kobe är oxkött som är uppfött med massage, specialkost och musik (!) i stallen. Ren lyx för kossorna - vilket resulterar i fantastiskt kött!
  Mums...
  Och det är inte alls en dum fråga!
  Kram!
  Madde

  SvaraRadera
 2. Åh vilken frän lampa :)

  SvaraRadera
 3. Haha... njae, det kanske inte hade blivit så illa att vi hade behövt åka hem, men vi hade fått ringa nån av några vänner och mer eller mindre våldgästa om det inte hade löst sig med hotellrum ;)
  Nu fick vi "nöja oss" med ett mini rum första natten, men det gjorde inget - vi fick ju en säng att sova i och hotellfrukost ;)
  Ha en riktigt härlig dag !! kramar

  SvaraRadera
 4. Fin lampa! Har oxå kikat på en sån:) träffade din mamma I tältet & vi kom överens om att du kommer till dbv nästa år hi hi :)

  SvaraRadera
 5. Hej, vilken jättefin lampa! Vart i Malung har ni köpt den?

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!