söndag 10 juli 2011

Eftermiddagshäng!!

Vi har spenderat vår eftermiddag i grannbys hembygdspark med kompisar och mammor! Fika, glass, kaffe, tjat och andliga sånger har förgyllt vår eftermiddag! Jo då andliga sånger bjöds det på i parken, bland alla pensionärer;-) Så nu har vi fått vår årliga dos av det, så nu klara vi oss ett tag... *fniss*
I parken fanns små byggnader där det bland annat fanns ett rum där de byggt upp en gammal skola! Barnen tyckte det var sååå roligt att sitta i de gammeldaxa bänkarna och Veronica agerade lärarinna! Tyvärr hade hon inte någon vidare pli på de små busungarna...;-)

Älskar såna där små sköna parker, de har en viss charm! Pelargoner och spettsgardiner tillsammans med svart är verkligen såå sött!
I "skolan" hade vi visst en lite rymling som inte riktigt ville sitta stilla i skolbänken;-) Nädå det var för ovanlighetens skull inte Alfred som var rymligen, utan kompisen Axel!
Med massor av god fika, glass och saft i magarna drog vi vidare till sjön och badade! Mina barn fullkomligt rusade i vattnet och innan jag själv hann byta om till badkläder så hade Alfred gått så långt ut i vattnet så han inte nådde botten... *suck* Så jag fick börja med att bada med kläderna på för att dra upp den lilla fisken...;-)
Inte en lugn stund vid vattnet. Full fart hela tiden... Jag undrar just hur det ska gå vid havet nu till veckan? Tur att vi kommer att vara 4 ögon som håller reda på våra 3 fiskar;-)

2 kommentarer:

  1. Ååå, vad mysigt det ser ut!
    Och du, gött med semester!! JIIIIHOOOO!!!

    SvaraRadera
  2. åh! Vad mysigt! Jag älskar verkligen gamla skolbänkar! Det är ngt med dem!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!