fredag 29 juli 2011

Ullared...?

Jag känner mej en aning rastös. Det liksom kryper i kroppen på mej och när jag går innanför dessa 4 väggar så känner jag bara  sådan lust att göra om överallt. Köpa nya grejer både piff och möbler. Tyvärr är jag inte miljonär så jag kan inte byta ut varje liten möbel även om jag så hemskt gärna vill göra det.
Shoppingtarmen bara skriker: KÖPLUST! och jag är grymt sugen på att ta mej en tripp till Ullared. Jag gick in på deras hemsida och kollade in kön....
Ingen kö alls... Då kanske man ändå kunde åka dit. Men så läser jag att de haft rekord i tisdags med över 29500 besökare och då backar jag lite och vågar mej nog inte på att åka dit. Känner att jag inte vill knuffas och boxas med så mycket folk... Men en annan dag kanske?;-)
Nej nu måste jag gå och råda bot på mitt extrema shoppingsug... Kanske blir det en tur till staden några mil bort?!!;-)

6 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där! Jag känner precis likadant.
  Jag önskar att jag var gjord av pengar och kunde byta ut allt här hemma.
  Men nästa vecka kommer iaf min nya soffa. Alltid något! :)
  Hoppas att du får en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. En jag känner var där häromdagen. Det stämmer att det inte var kö in. Men hon hade ett helvete inne i affären sa hon... :-P

  SvaraRadera
 3. Lyllos...jag vill oxå ha nära till Ullared...

  SvaraRadera
 4. Jag åker dit om ett par helger, skriker i shoppingtarmen även här!!! Ha en bra helg!! Sofi

  SvaraRadera
 5. Vi var där i tisdags! Kom strax efter sex och var klara vid stängning, kl åtta. Helt perfekt! Inga köer vid den tiden. =)

  Förresten så var vi förbi hos er och la ett litet paket i er brevlåda förut. Kände att det var onödigt att skicka med posten. =) Hoppas du blir nöjd!

  SvaraRadera
 6. Ha ha, vi var där idag. Inga problem att komma varken ut eller in men visst var det en del folk där inne men inte mer än att man klarade det, trots att vi hade med oss en tvååring!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!