torsdag 7 juli 2011

Inte för att skryta...

*harkel* men jag är med i tidningen idag igen;-) För så där 4:e gången sedan i lördags, lovley!!
Artikeln blev verkligen superbra även denna gången och jag är nöjd över det jag har sagt! Jo för ibland kan det hända att fröken Johansson själv pratar innan hon tänker och då kan det ju bli sååå fel... Jo för prata det kan jag, munnen går i ett, jämt;-)! Även denna gången fick vi en helsida i Värnamo nyheter och bilderna var verkligen kalasbra!! Okej att köttet ser ut som en kålbitar, men jag lovar att det inte var bränt nått. Inte på dom bitarna jag fick iallafall;-) Vet att jag kan få en del skit av en viss kompis till oss för att jag råkade pika honom om hans brända små kålbitar på midsommarafton när han stog vid grillen... Men även jag skyller på att köttet ser bränt ut pga soyan;-) *fniss*
Fick ett superduper bra betyg av mina gäster: En solklar 9:a från Peter som tyckte maten var fantastisk och ett mycket trevligt sällskap! Annelie gav mej 8:a och tyckte att min middag var jättegod och framförallt mycket mat! Hon säger även att jag är en otroligt go tjej!;-) Dom betygen tackar jag och bockar för!!
Jo då och även en bild på förstasidan, en liten sån när jag serverar mina gäster fördrink och tilltugg!!
Ni kan fatta att jag är ganska så mallig av mej nu va? Inte så konstigt när man helt plötsligt får så här mycket publicitet och blir en E eller F kändis;-)

4 kommentarer:

 1. För 4e gången! Wow! Du är ju kändis nu ;-) Kram

  SvaraRadera
 2. Men grattis :-) Måste vara jätteroligt att läsa om sig själv i tidningen!!!

  SvaraRadera
 3. Vilka betyg!! Du ska känna dig både stolt och mallig över de!!

  Snygg på bild blev du också :o).
  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!