onsdag 13 juli 2011

Välling = Sömnmedel...?!

Ja jag vet att inte 1½ åringar bör äta på nätterna, men det gör iallafall Fabian och så länge han nöjer sig med sin välling och sedan somnar om, ja då är jag oxå nöjd som oxå får sova;-)
Okej lite för mycket välling blev det visst igår/inatt... 1 flaska intogs innan han somnade vid 19, 1 flaska vid 23:30, 1 flaska vid 5:30 och en flaska vid 6:00... Jo dom där dubbelflaskorna på morgonkvisten var liksom inte direkt planerade... En flaska gav jag honom och den andra flaskan gav Jonas honom för då sov vi liksom om vartannat så vi visste inte att den ene hade varit uppe när den andre hade gett...;-) Ja ja ni hajjar va?
Men välling måste verkligen har en dos av sömnmedel i sig... För så fort han får sin flaska välling så somnar han gott efter det oavsett vad klockan är på dygnet;-)
Men välling får han inget på dagarna, bara på nätterna. Riktigt så slö har vi inte gått och blivit riktigt än så att vi pumpar i honom välling mitt på dagen bara för att han ska sova;-) *fniss*
Blev detta lite rörigt och ni inte fattar så mycket... Var lugn för det är knappt så jag fattar själv vad jag har skrivit...;-) Känner mej en aning såsig i huvudet idag. Den där John Blund ska få sig ett rejäl kokstryck när han kommer ikväll .(Om nu han behagar komma..) För han dök aldrig upp inatt:-( *skitgubbe*

5 kommentarer:

 1. Wilda har knappt ätit på natten sen hon var 2 månader hihi Men det är ju så olika från barn till barn. Tycker inte du det är jobbigt så gör det som känns bäst

  SvaraRadera
 2. Hellre en flaska för mycket än en för lite tycker jag... Judit äter aldrig välling längre vilket är synd. Då hade hon ju åtminstone fått i sig en del nyttigheter... svårt att överleva på gurka o äpple!

  SvaraRadera
 3. Äh, låt han äta!
  Ellen äter också välling. Innan hon lägger sig vid 18.30. Och en vid 04 eller 05, ibland har vi tur och då sover hon ÄNDA till 06.15 och äter välling då men då somnar hon inte om som hon gör om hon äter vid 04 eller 05....
  Så mata på ni! Det gör vi! =)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Klart man somnar gott om igen efter lite härligt varma ljumma kolhydrate, det vet man ju själv efter att ha ätit nån go potatisrätt på kvällen att man bli alldeles päsig och go :)
  Lukas har totalvägrat flaska, ersättning/välling ibland önskade man att han kunde ta det när han var mindre men man vande sig ganska så snart.

  SvaraRadera
 5. Hos oss är det samma sak! Min son äter 1 flaska på kvällen, sedan 1 under natten. Tycker det är skönt att han äter under natten...det blir liksom som lite tröst:)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!