fredag 22 juli 2011

Helsingör tur och retur...

Vid Hallandsåsen såg himlen ut så här, lovande väder. Nej inte alls...;-)
Barnen, framförallt Douglas var väldigt spänd över att få åka båt! Men när vi väl var på den lilla båten så tyckte han, jaha var det här allt? Lite shopping och lite gung...;-)

Regnet förföljde oss även till Danmark.. Ja rent utav trodde jag att regnguden hade fått blåskatarr och måste kissa så mycket... Men röd pölse fick iallafall barnen och dom åt som om de aldrig sett mat förr;-)
 Vi turade över, åt en enkel lunch för så där *harkel* 640 spänn... Ja det är inte billigt att åka till Danmark precis. Men trevligt hade vi och maten var god;-) Sen turade vi hem igen...;-)
 När vi kom ut från restaurangen så fullständigt vräkte regnet ner. Vi fick ta skydd under ett tak eftersom att vi råkat glömma (läs vägrat ta med) våra regnkläder... Inget regnskydd till vagnen heller, så barnen blev ganska blöta om man säger så...;-)

Så idag har vi gjort av med ännu lite mera pengar och väldigt mycket energi! Härligt att få spatsera på mysiga gator i Helsingör. Synd bara att vi inte kunde gå så mycket som vi (läs jag) ville... Hade gärna gått till torget där de säljer blommor... Men så kom regnet och förstörde min lilla plan och ingen var mer tacksam att regnet kom just då än mina grabbar;-) Inte hade de lust att gå och titta på tråkiga blommor inte...;-)!

6 kommentarer:

 1. Åh det är ju så mysigt att gå där och spatsera! Synd att det regnade så mycket bara. Men ser ut som ni hade trevligt ändå.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt i Helsingör, men som sagt dyrt. Vi var där förra veckan. Vi fikade och det kostade nästan 300 spänn.
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Ja synd att det regnade! Det är ju så mysigt att gå på de små gatorna...saknar det såååå!!
  Skönt att få göra av med lite energi i alla fall! =)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Svar: Ja, visst är de mysiga! Sådant dyker upp i samband med vissa dofter!!

  Vad härlig att åka över till DK och göra ngt i detta trista tråkväder!

  SvaraRadera
 5. Så synd!
  Blommorna är fanastiskt fina!
  Kanske nästa gång:)

  SvaraRadera
 6. Ta med regnkläder nästa gång. Även om de ligger nedpackade hela resan är det ett SÄKERT KORT på att solen ska skina! ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!