söndag 3 juli 2011

Storstädning!

Ärligt? Är det bara vi (läs jag) som är en samlare och inget kan slänga? Idag är huset upp och ner och det utförs en mycket grundlig städning, vilket behövs. Egentligen borde man flytta lite oftare, ja just bara därför att man går igenom alla grejerna så noga då och allt blir så rent och snyggt! Jonas håller för tillfället på med köket och ropade in mej... -Tycker du att det är nödvändigt att vi behöver 4 stekpannor och 3 gjutjärnsgrytor? Jo då det kan ju alltid vara bra, svarade jag honom... ;-)Men nu vet jag att han har hivat iväg en del av dem och jag ska inte snoka upp dem igen utan låta dem slängas... Vadå bra att ha? Vill jag ha något nytt så köper jag väl ändå det!
Själv håller jag på med badrummet... Det städas rätt så grundligt varje vecka, men inte i alla dessa lådor... Efter ett grundligt utförande även där så blev det visst en hel påse med massa tomma flaskor, små slattar som kanske är bra att ha... Men nu åkte slattarna i soporna och jag känner mej sååå duktig!;-)

Kan bara meddela att städa medans barnen är små är som att skotta medans det fortfarande snöar...;-) Att ha 6 extrahänder med sig i städningen är inte det lättaste det kan jag lova...;-) Tar man bort 4 saker så är helt plötslig 6 saker tillbaks på en annan plats innan man hinner blinka... *suck*

5 kommentarer:

 1. Jag är likadan men gjorde nyligen en ordentlig rensning, Gud vD skönt det är!!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt när man får det gjort? Jag städade i bland annat barnens toalett skåp förra helgen och det blev så bra. Men varför väntar man alltid så länge?

  SvaraRadera
 3. Jag har en kylskåpsmagnet med det uttrycket och efter att jag fått barn förstår man verkligen innebörden :)

  SvaraRadera
 4. Känner så väl igen det där!
  När man har plockat undan och vänder sig om så är sakerna framme igen... pust!
  Men en klen tröst, det blir bättre :-)

  Ha en fin dag!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!