lördag 9 juli 2011

Nackspärr...

Vaknade upp igår morse och kände att min nacke inte var helt okej... Under natten har den bara blivit värre, trots att jag smörjt mej med linnement och knaprat ipren... *suck* Jag hoppas att när jag vaknar upp senare idag att den onda nacken har gett vika och flytt sin kos... Ingen höjdare att känna sig som Agda 98 år och knappt kan vrida huvudet några cm.. Inte det lättaste heller att jobba för den delen när man ska vara väldigt allert och rörlig...
Någon som har något bra förslag på att få bort en nackspärr, jag är villig att pröva allt;-) Är det värme eller kyla som gäller??

5 kommentarer:

 1. nämen ajdå :(
  Jag tror att det är värme som gäller, men är inte säker!
  Hoppas det blir bättre under dagen.Jag brukar försöka sova en lur till och då brukar det vara borta sen!
  Så kul allt det här med middagarna ni haft!!

  SvaraRadera
 2. Inget bra alls inför den stundande semestern. Hoppas det går över fort!

  SvaraRadera
 3. Värme,kyla kan nog förvärra...håll dej borta från drag & ac,värm en vetekudde & lägg på,stå i duschen & skölj med varmt vatten...krya på dej,Kate.

  SvaraRadera
 4. Nej! Fy!! Din stackare! Satsa på Värme!! Håll dig borta från kyla. Om det blåser uta så skall du helst täcka över med en scarf eller dyl!!

  Krya På Dig! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!!! testa å ta nån mer tablett som även är smärtstillande å muskelavslappnande å sen ställer du dig i en varm dusch å efter de raka vägen i säng å vila (sova)..... Detta har hjälpt mig många gånger :) krya på dig!!!!!
  kram cecilia

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!