måndag 18 juli 2011

Aj aj min mage....

Alltså det är bara att inse att man är för gammal för att drick alkoholl 2 dagar på raken och äta riktigt dålig mat. Man får liksom igen det mot slutänden iallafall... Min mage har kramper och det känns som om jag har festat och varit mer än berusad i flera veckor.... Kroppen bara skriker efter nyttig mat och motion, den pallar liksom inte att äta fet mat, socker och dricka alkoholl i några dagar..... Och då har jag bara haft semester i 1 vecka...;-) Ikväll får det nog bli kokt fisk och vatten så att jag överlever denna semestern;-)
Känns som om jag för tillfället håller på att sprängas i bitar och kilona bara växer på min kropp.. Jag skyller på solen. Japp för det är dens fel allt. Hade den varit framme så hade vi legat vid stranden hela dagarna och ätit i måttliga mängder och dessutom rör på oss på ett annat sätt än vad vi gör nu. Nu liksom sitter vi bara här inne och kastar maten i munnen och bara växer och knappt går utanför dörren för allt regn...
Nepp dax att dra på sig kläderna och få lite ordning på livet... Ikväll kan jag verkligen garantera att det inte blir en gnutta vin...;-)

2 kommentarer:

  1. Men det är ju bra att kroppen är så klok så att den säger ifrån! :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Men det blir det här,Skål!!
    Puss/mamsen

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!