söndag 17 juli 2011

God morgon!

Första morgonen på semestern som jag är uppe innan klockan 9... Jo jag vet att vi är bortskämda med morgontrötta barn, men idag när jag verkligen behövde sova efter alldels för mycket vin igår. Ja då ville de så klart inte sova de små liven...

Vi har goda vänner på besök som kom igår! Barnen märktes inte ens av när de sprang runt i trädgården hela kvällen och lekte i det underbara vädret. Idag då? Fy fasen säger jag bara... Ännu inget regn men vääääldigt många moln på himlen och det ser ut att bli en innedag....:-(

Jo då vinet flödade igår som vanligt, man kallas ju inte svampen för inte liksom.... *fniss* Så man mår väl som man förtjänar idag... en igår var det gott iallafall och huvudsaken det;-)
Gjorde ett inlägg igårkvällst från min telefon, men blogpress appen verkar inte alls funka för mej... Någon mer med detta problemet?
Ja jag la iallafall ut denna bilden och skålade med er... Idag skålar vi med vatten och alvedon. Skååål och god morgon!;-)

4 kommentarer:

 1. Trodde bilden var från idag, och blev nästan lite arg på dig för att du såg så oförskämt fräsch ut dagen efter ;)

  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Klockan 9??? Vilken lyx hahaha Vad är hemligheten?

  SvaraRadera
 3. Hej hej.
  Ni som är nere i det underbara Mellbystrand har jag ett litet tips till. Sommarrodel som ligger på Kungsbygget som är beläget utanför Båstad. Har ni inte testat det så kan jag varmt rekommendera det. Iaf för den store grabben, men även den mellersta tillsammans med en vuxen. Det är otroligt roligt. Bara ett tips att göra.
  Kram Helén

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!