tisdag 26 juli 2011

Kräftkalas!

Igår hade vi kräft och hummer kalas hos min bror och svägerska! Mumma säger jag bara! Älskar skaldjur såå mycket och skulle nog kunna leva på det enbart;-)
Alltså jag må vara lite konstig. Men jag föredrar nog ändå kräftor framför hummern... Jo hummer kan bli en aning för stort i smakerna på någotvis. Det blir nästan som fisk fast ändå inte...;-)

Hela gänget är samlat och har precis huggit i av alla smaskigheter som stod på bordet så som kantarellpaj, skinkpaj, sallad och ost!
Kussarna var såå glada att träffa varandra igen efter att inte träffats på några veckor! De lekte och lekte hela kvällen lång!
 Jo då även papporna var med och lekte;-)
 Och mormor...;-)
Nu hoppas jag att det inte dröjer allt för lång tid till nästa stora kräftkalas! Men snart är det ju augusti månad och då är det ju kräftans stora månad!
Äter ni kräftor?

6 kommentarer:

 1. Ja jag äter kräftor det e riktigt gott,och ja håller med om att Augusti e deras månad.Men hummer har jag inte smakat på e det mycket smakskillnad på det?Ja skaldjur e rikigt gott man kan ju göra mycket med det i allafall =)Härliga bilder du har fångat ser riktigt mysigt ut med hela familjen samlad

  kram

  SvaraRadera
 2. Allergisk :-( Är det något jag är sorgsen över så är det min skaldjursallergi! Så nyttigt och gott det verkar vara!!

  SvaraRadera
 3. På torsdag smäller det!!! Då äter mumsar vi kräftor i förtältet!!! Kom till Strömstad och gör oss sällskap vet ja!!! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åhh va avis jag blir! Jag fullkomligt älskar kräftor! Det får det bli någon dag snart... Hihi
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mmmmm gott gott i gott gott!!! Ja ett stort kräftkalas hade varit mumma det kanske man skulle fixa :) kram

  SvaraRadera
 6. Mmmmmmm, vilka underbara kraftbilder! Ska till IKEA och inhandla nagra pasar frysta i helgen... Man far ta vad man har helt enkelt... :0)

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!