söndag 24 juli 2011

Gårdagen = SOL!!!!!

Gårdagen gjorde att jag nästan svimmade... Solen visade sig och det blev en helt underbar dag med massor av bad och sol!! Den första riktiga soldagen på 2 veckor kom och överraskade oss rejält med tanke på att de hade lovat regn, regn och åter regn...
Kussarna och 2 kompisar kom till oss igår och det var fullt ös med alla barnen! De badade och badade och badade i över 3 timmar låg de i vattnet;-)!
Det är ju för sjutton så här vi hade tänkt tillbringa vår semester här nere. Ligga på stranden och bara gottat oss på denna vackra strand! Igår var vattnet sååå klart och fint och faktiskt inte alls kallt!
Bada, sola, gräva i sanden, äta glass och bada igen! Åhh idag bär vi med oss gårdagen i våra hjärtan, för idag vräker åter regnet ner utanför vårt fönster...:-(
Funderar på att åka hem idag... Ena hälften säger att jag vill och andra att jag absolut inte vill det... Ja ja vi får väl se, vi har ju semester så vi tar dagarna som de kommer;-)!
Hade ni oxå fint väder hos er igår?!

5 kommentarer:

 1. Jättefina kort! Det ser kul ut när alla är i Poolen, kan tänka mig att det var "fullt ös medvetslöst!" och kortet på lillen som sitter naken i sanden känns tidlöst somrigt!

  Stanna kvar en extra dag om ni är osäkra! Eller åk hem sent, sent på kvällen (på så vis så vinner alla!)

  Vi hade konstigt väder. Ena sekunden var det fint och varmt, andra sekunden så vråååååålade regnet ner och åskar var igång!

  KrAm

  SvaraRadera
 2. Solen är på väg tillbaka och regnet drar norröver. (Hoppas jag i allafall)
  Brandbilarna kommer på onsdag, men det visste ni väl redan. Killar stora som små brukar tycka det är jättecoolt med brandbilar. Att få låtsas vara brandman för en stund.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är så trist när sommaren blir som den varit i år. Man behöver ju ladda batterierna, och det gör man INTE med regn :(

  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!
  Sommar´n när den är som bäst!
  Annat är det här...Regn o grått.Hela tiden.
  Jag döööör pyttelitegranna!Så trist!

  Håller med!Molo fleecen är så fina!
  O ja tack när man hittar på rea!
  Hoppas ni får en härlig dag!KRAM

  SvaraRadera
 5. det var en välfylld pool minst sagt haha, härligt:)

  Underbara bilder, ser ut som en toppen dag:)
  kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!