torsdag 14 juli 2011

I lööööv REA!!!

Har tillbringat vår eftermiddag i Väla centrum tillsammans med alla andra turister som verkar ha lika mycket överskottsenergi som oss;-) Nej vi var inte direkt ensamma där, det kryllade av folk och köpcentrumet var som en myrstack;-) Ja njöt när jag fick springa in och ut i affärer och kolla all rea! Men det gjorde därimot inte mina grabbar, men värst är nog Jonas att ha med sig... Han bara suckar och pustar vart och i vilka affärer man går in i och tycker bara allt är bläää...;-)
Så tyvärr blev det inte så många affärer som jag hade velat. Men jag har ändå fyndat så in i baljan bra grejer;-)! Det var REA på hög nivå på stadium och detta köpte jag!
Skor går det verkligen åt i denna familjen när grabbarnas fötter växer som ogräs... Nu är det bara 5 storlekar kvar innan Douglas är ikapp mej;-) Ett par Nike skor i storlek 33 till Douglas!
Har länge varit ute efter en superduperbra sportbh... Men när jag sen har kommit till skott och skall köpa en så har jag helt enkelt blivit för snål mot mej själv att lägga ut så där 500- 600 spänn...  Men nu fick jag en kanonbh för bara knappt 200 spänn!
Vinterskor till Alfred! Jaha nu har hon gått och blivit galen mitt i sommaren;-) Men man får passa på när man hittar så superbra skor till ett dunderpris. Nu ångrar jag bara ihjäl mej att jag inte köpte det paret till Fabian oxå... Han prövade ett par, men tyckte att de verkade lite för stora, men herregud han hade väl växt i dom om inte annat till nästa vinter... *grrr*
Regnbyxor går det ju åt som det verkar just nu iallafall...  Om inte annat till hösten då han måste ha dubbel uppsättning, ett par hemma och ett par i skolan!
Kan ni gissa vad allt det gick på? Jag visste att det var halva priset på alla varor, men inte halva röda priset. Så jag höll på att sätta i halsen när hon sa: 672 kr!!! Kalaset skulle annars ha gått på nästan 1900 kr, men ingen är ju glader än jag . Som sagt, nu ångrar jag bara ihjäl mej att jag inte tittade runt mer i affären, jag kunde ju ha gjort ännu mera fynd...Men nu kan jag ju shoppa ännu mera i detta taskiga väder;-) *fniss* Ja man får ju inte vara dum liksom;-) I lööööv REA!!
Har även köpt silverschampo så nu hoppas jag att den gula ryska stilen i mitt huvud snart försvinner;-)!

10 kommentarer:

 1. Vilka härliga fynd! Jag är också glad för REA! Och kan tänka mig att det är massor av folk på Väla nu... Puh. Var där en snabbis i söndags, och då var där massor.

  SvaraRadera
 2. OOOOOOoooooo!
  Me löööööv rea toooo! =)

  SvaraRadera
 3. Uuunderbar rea-shopping!!

  Jamen, vi kanske snurrar förbi ditt sommarställe på vägen ner ifrån Stholm... Låt oss höras om saken!!

  Kram söta! (Och jag tycker du är fin i håret!)
  Madde

  SvaraRadera
 4. Skoj med shopping =) Vill tipsa om min sommartävling på min matblogg, vore jätteskoj om du ville vara med och tävla =)

  SvaraRadera
 5. Oj vilka fynd! Älskar vinterstövlarna!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Shit!! Kom aldrig ända bort till stadium... kanske måste åka dit idag igen!!

  SvaraRadera
 7. Åh Karro. jag har ju ingen egen bloggadress än, kanske kommer men just nu är jag bara en sådan där flucktare som kollar runt lite överallt. Men finns man på Fb så kanske man skall fixa blogg också.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Wow, verkligen fyndpriser! Rea är underbart! :-)

  SvaraRadera
 9. O vilka fina fynd! Tänk vad du ska gympa i din sköna BH o det snygga linnet! Ja, Stadium's rea är verkligen rea! Där hittar man alltid grejer:) Ha en härlig semester!
  M.v.h. A-K Heiver

  SvaraRadera
 10. Vilka härliga stövlar!!!

  Och förresten, varför smetar du in underläppen med det där också, då spelar det väl ingen roll? :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!