söndag 31 juli 2011

Motorcykel tur!

I eftermiddag har vi, jag och Jonas gjort något som vi inte gjort på många, många år! Vi har nämligen varit ute och glidigt på vår motorcykel!!
Douglas och Alfred ville sova hos mormor inatt och åkte redan vid lunchtid och Fabian ville vara med farmor. Så vi tog oss en glidare och det var såååå härligt! Som sagt det var inte igår vi gjorde det. Nej snarare så där 7 år sedan... Har man 3 barn så prioriteras liksom inte motorcykelturerna mer och man kan ju liksom inte klämma på 3 ungar på den;-)
Innan vi fick barnen gled vi genom hela landet och har nött många mil på våra rumpor på denna skönhet;-)! Idag kände jag mej en aning skrajsen, tänk om vi ramlar, tänk om vi krockar... Har aldrig någonsin tänkt dessa tankar innan när vi åkte förr. Men antingen så har jag blivit äldre och (klokare?) eller så har liksom rädslan kommit med tiden att jag fått barnen?
Min "vy" från motorcykeln när jag sitter bakom Jonas!!
För så där 8-9 år sedan hade jag bestämt mej för att ta MC kort. Jag övningskörde HD;n hela tiden och bara älskade det! Men så helt plötsligt blev jag gravid och ja nu sitter jag här utan MC kort;-) Ja ja den biten får jag ta tag i om så där 10 år när jag har kommit i en slags 40 års kris;-)!

2 kommentarer:

  1. En harley som fått stå i 7 år?? Det är nästan dödsstraff på det du... ;-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!